ilan1
Satılan Canlı(lar): 1,5 aylık sarı prenses
Adet Fiyatı: 1,25
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:100 üzeri
Boyu: 1,5 cm
İli/Semti: İzmir Buca
İrtibat Bilgileri: özel mesaj
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden teslim
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: balıklar kendi üretimimdir.Anne ve babaları görülebilir.Aynı boy balık olmadığından satıyorum.
ilan2
Satılan Canlı(lar):4 aylık sarı prenses
Adet Fiyatı: 3,5ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: 100 üzeri
Boyu: 4,5 cm
İli/Semti: İzmir Buca
İrtibat Bilgileri: özel mesaj
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: elden teslim
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler: 15 Ocakta doğmuşlardır.kaliteli yem ile büyütülmüşlerdir akvaryum kalabalık olduğu için satıyorum istediğinizi beğenin.gayet sağlıklılar.gelişmesi iin kaliteli yemden başka birşey kullanılmamıştır.
<6 ADET YUNUS DİŞİLİ ERKEKLİ 1 TANESİ 5 CM 5 TANESİ 7 8 9 CM CİVARI
<4 ADET İMPARATOR 2 E 2D 8 9 CM CİVARI
<2 ADET ALEV İMPARATOR (TÜR) 5 CM CİVARI
<10 ADET KIRMIZI PRENSES (tür) DİŞİLİ ERKEKLİ (YAVRU ALDIKLARIMIZ VAR ARALARINDA)
<1 ACEMAN DİŞİ 8 9 CM YAVRU ALDIK
<2 ZEBRA AYDA Bİ KAÇ KERE YUMURTA BIRAKIYOR
<2 AHLİ 4 5 CM
balıklar sağlık lı dır ankara olsun şehir dışı zor fiyatta anlaşırız
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
<10 ADET KIRMIZI PRENSES (tür) DİŞİLİ ERKEKLİ (YAVRU ALDIKLARIMIZ VAR ARALARINDA)
<2 AHLİ 4 5 CM
<2 AHLİ 4 5 CM
<2 AHLİ 4 5 CM
<2 AHLİ 4 5 CM
<2 AHLİ 4 5 CM
7-8 cm boylarında 3 adet ikola
5-6 cm boylarında 4 adet ikola
7-8 cm boy. 1 adet chimba
7-8 cm boylarında 3 adet ikola
🔒 Üyelere Özel
istanbul avrupa ..
ist.dışına gönderilmeyecektir.
25,00 ytl tanesi
hepsini topdan satıyorum 8-10cm arası yunus 7,5 ytl 4 adet 6-7cm arası tanesi 4 ytl 1 tane sarı p. 6cm 4 ytl 10cm vatoz 6ytl 1 tane redrubın rengi çok güzel 6 cm 4 ytl 1 tane çöpcü 2 ytl 2 tane 6cm ahli tanesi 4 ytl toplam hepsi=47,5ytl son olarak düz 45,00 ytl kartaldayım almak isteyen bayram1181@hotmail adrese msaj atsın konuşalım
hepsini topdan satıyorum 8-10cm arası yunus 7,5 ytl 4 adet 6-7cm arası tanesi 4 ytl 1 tane sarı p. 6cm 4 ytl 10cm vatoz 6ytl 1 tane redrubın rengi çok güzel 6 cm 4 ytl 1 tane çöpcü 2 ytl 2 tane 6cm ahli tanesi 4 ytl toplam hepsi=47,5ytl son olarak düz 45,00 ytl kartaldayım almak isteyen bayram1181@hotmail adrese msaj atsın konuşalım
Arkadaşlar elimde bulunan 10 kendi yavrum olan özenle bakıp büyüttügüm sarı prenses yavrularını yeni gelecek yavrulara yer açmak için satıyorum.BOYLARI 3-3,5-4 CM ARASI DEYİŞİYO 3 CM KUCUK BULAMASSINIZ GENELLIKLE 3,5-4 CM ARASI.ADET FİAYATI 3,5 YTL TOPLU ALIM FİYATI 3 YTL YANİ HEPSİ 30 YTL YAPIYO.Kesinlikle indirim yapılmıyacaktır.Telefon vs konuştıgımuzda benden indirim yapmamı istemeyin arkadşalkar rica edeiyrum.Akvaryumcudan alıcagınız balıklardan bin kat daha saglıklı ve daha güzeller.İstanbul / fatih vatan caddesinde elden teslim.İl dışına v.s yollanmaz.Bana
🔒 Üyelere Özel nolu tlden veya
🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
Hepinize bol evcil günler dilerim...!
Arkadaşlar elimde bulunan 10 kendi yavrum olan özenle bakıp büyüttügüm sarı prenses yavrularını yeni gelecek yavrulara yer açmak için satıyorum.BOYLARI 3-3,5-4 CM ARASI DEYİŞİYO 3 CM KUCUK BULAMASSINIZ GENELLIKLE 3,5-4 CM ARASI.ADET FİAYATI 3,5 YTL TOPLU ALIM FİYATI 3 YTL YANİ HEPSİ 30 YTL YAPIYO.Kesinlikle indirim yapılmıyacaktır.Telefon vs konuştıgımuzda benden indirim yapmamı istemeyin arkadşalkar rica edeiyrum.Akvaryumcudan alıcagınız balıklardan bin kat daha saglıklı ve daha güzeller.İstanbul / fatih vatan caddesinde elden teslim.İl dışına v.s yollanmaz.Bana
🔒 Üyelere Özel nolu tlden veya
🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.
Hepinize bol evcil günler dilerim...!
C.Microlepidotus Bulu Point
Adet Fiyatı: 60 YTL
Toplu Alım Fiyatı: 400 YTL
Adedi: 7
Boyu: 1 erkek 9 cm civarı 1 erkek 7.5 cm civarı 5 adet 6-6.5 cm genç balık. Hepsi dişi diye düşünüyorum.
İli/Semti: İstanbul K.Çekmece Cennet
Tel: 🔒 Üyelere Özel
Fotorğraf:
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Evden elden teslim.
Satış sebebim Kitumba kolonime ağırlık vermektir. Dişi kitumbalar ile takas düşünebilirim.
Türle ile ilgili bilgi için
[url]🔒 Üyelere Özel]
Saygılarımla...
C.Microlepidotus Bulu Point
Adet Fiyatı: 60 YTL
Toplu Alım Fiyatı: 400 YTL
Adedi: 7
Boyu: 1 erkek 9 cm civarı 1 erkek 7.5 cm civarı 5 adet 6-6.5 cm genç balık. Hepsi dişi diye düşünüyorum.
İli/Semti: İstanbul K.Çekmece Cennet
Tel: 🔒 Üyelere Özel
Fotorğraf:
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Evden elden teslim.
Satış sebebim Kitumba kolonime ağırlık vermektir. Dişi kitumbalar ile takas düşünebilirim.
Türle ile ilgili bilgi için
[url]🔒 Üyelere Özel]
Saygılarımla...
12 ADET ANNELERİ VE BABALARI PORTAKAL SARI YAVRUM VARDIR.FİYAT:15 YTL.İLGİLENEN İÇİN MSN ADRESİM:OZAN_CAN324@HOTMAİL.COM ANKADAYIM ERYAMAN VE ÇEVRESİ BENİM İÇİN DAHA UYGUN OLUR
Acil 20 cm Severum çift takasla verilecek...
erkek 22 cm dişisi 20 cm sarı Severum Chiklet;`leri diğer balıklarım küçük olduğunda sarı prenses yada yunus dişileri ile değiştirmek istiyorum. analaşabileceğim bir fiyat üzerinden de satabilirim. tankı acil boşaltmam gerektiğinden oldukça ucuz vereceğim çifti 50 YTL yada 3-4 adet yetişkin dişi ile değiştirebilir.. yalnız acil olması gerekiyor. telden bana ulaşın 🔒 Üyelere Özel
Acil 20 cm Severum çift takasla verilecek...
erkek 22 cm dişisi 20 cm sarı Severum Chiklet;`leri diğer balıklarım küçük olduğunda sarı prenses yada yunus dişileri ile değiştirmek istiyorum. analaşabileceğim bir fiyat üzerinden de satabilirim. tankı acil boşaltmam gerektiğinden oldukça ucuz vereceğim çifti 50 YTL yada 3-4 adet yetişkin dişi ile değiştirebilir.. yalnız acil olması gerekiyor. telden bana ulaşın 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.