Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
arkadaşım gelip yavrulardan birer çift alabilirim. yalnız tel''ini yazmamışsın, inşallah bu insanlarla alay edenlerden değilsindir. Balıkesir / Muhammet
ararsın belki cebim 0533 762 55 44
merhaba arkadaş ben ahmet niğdeden okudum yazını ve o sevimli yavrulardan bir tanesine sahip olmak isterim lütfen irtibat kuralım email adresim [email protected] msn adresim [email protected] cep telf. 0544 838 65 81 bana ulaşırsan memnun olurum emin ol en iii şekilde bakacağım yolun düşerse bir dost da kazanmak isterim niğde ye yolun düşerse beklerim iii günler yazımı değerlendirirsen sevinirim
MERHABA ARKADAŞIM BEN HUSKY VERMEDİYSEN BİTANE ALARIM BÜYÜK BİR ZEVKLE BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM BUTARAFA GÖNDEREBİLİRMİSİN LÜTFEN BANA CEVAP YAZ [email protected]
özgür sayet kabul edersen yavruların her ikisindende bir tane alabilirim numaran yazmıyor ararsan 05054837643 numaralı telefondan bana ulasabilirsin ismim sedat
merhabalar özgür,gerçekten söylediklerin doğruysa ki kusura bakma inanmıyor değilim ama dünyanın en güzel yaratıkları olan hayvanları bile böyle çirkin olaylara bile alet eden kişiler var:(özgür senden ricam eğer uygun görürsen bebeklerinden birine talip olmak....izmir-karşıyakada yaşıyorum,evim müstakil ve bahçeli...kısacası çok uygun ve işin kötü yanı ise 2 ay önce yaşından dolayı bebeğim öldü ve bütün aile çok üzgünüz:( kendimizi yeni yeni toparladığımız bu dönemde bir köpek daha istiyoruz!onu gerçekten koruyup,kalayabilicek hatta onunla aynı dili konuşabiliceğimize ltf emin ol özgür...bu konuyla ilgili elimden geleni yapmaya hazırı[email protected] 0555 566 17 07
arkadaşım bir cift veya bırdışı alabılırım [email protected] veya 05372786330 bu numaradanda benı arıya bılrısın buyume sırasında yanına bıle getıre bılırımm kkeşana devamlı gıdıp gelıorumm...
arkadasim ben gelip yavru alabilirim senden husky erkek... uyarsa sana bana bi mail atmam yaterli olur... [email protected]
KARDES BEN MUGLADAN GONDERİYORUM EVİM GENİS BAHCELİ...NİKİMDENDE ANLADIGIN GİBİ TAM Bİ KURT HASTASIYIM BANA DİŞİ OLMASI FARKETMEZ 1 YAVRU VERİRSEN MİNNETTAR KALIRIM DOSTUM ALLAHA EMANET OL ADRESİM:[email protected] 05053033335