Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları - 2.sayfa
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
merhaba ben Bursa Gemlikte oturuyorum köpekleri çok severim köpeklere aşırı bir ilgim var Husky yavrularından birini alabilirim [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz nerdesiniz ? 05375982015 bu no yuda arayabilirsiniz lütfen bana ulaşın.......
bende istiom :) cep 537 235 89 50 Utku ÇAKIr mail : [email protected] teşekkürler..
merhabalar köpeklerden birini almak istiyorum [email protected] [email protected] , buralardan bana bir numara göderirseniz sizi ararım ya da msn dede görüşebiliriz
merhaba özgür bende keşanlıyım fakat afyonda okuyorum.bayramda gelicem eğer huskylerden elinde halen varsa eminimki geldiğim ilk gün onu senden alabilirim. cevap yazabilirsen sevinirim kçib bye
Slm. Abi ben İzmir''de oturuyorum. Cins farketmez herhangi birini alabilirim. Eğer vermediysen keşana gelip alırım. Bakımı konusunda hiçbir sıkıntın olmasın onunla yeterince ilgilenebilirim. Bazıları gibi maddiyat düşünmüyorum. Eğer verirsen birine talibim. Cevap bekliyorum: [email protected]
mermia merhaba arkadaşım bende t.dağ/malkarada ikamet ediyorum keşana çok yakın. eğer telini bırakırsan dilediğin an keşana gelip görüşebiliriz. yavrulardan birine bakmayi çok isterim. [email protected] adresine telini yazarsan sevinirim önümüzdeki günlerde keşana gelicem o zmn görüşebiliriz. keydine iyi bak. Serkan Kan. Eğer yavrulardan birini verirsin büyüdüğünde ziyarete falanda gelebilirsin her zaman görüşebiliriz. Kendine iyi bak. Site sakinlerinede selam olsun..
ben ankaradayım.goruse bılırsek edırneye gelıp alabılırım.05056235869 03123203261
Mrb... Hala vermediysen Sayet bi tane Erkek Husky yavrularından birini alabilirim İst oturuyorum ama almak İçin Sorun cıkıcagını zannetmiyorum Msn adresimi veriyim İlgilenirsen Sevinirim. [email protected] İLginiz İçin Tşkkr Ederim..
slm izmirde yasıyorum yavrularından almak ısterım o5425047657
meraba özgür ben edirnede öğrenciyim husky yavrularının bir tanesine bakmak istiyorum msn de görüşebilirmiyiz. [email protected] sabırsızlıkla bekliyorum