Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky ve alman kurdu yavruları - 14.sayfa
arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.
dostum bende edirne meriçliyim sbirya yavrusu kaldı ise eklermisin msn e [email protected] bekliyorum :D
mermia selam; ben hem husky hemde alman kurdundan alabilirmiyim Tel:05393879424 Acildir.
Ben ankaradan yazıyorum eger elinizde daha hala erkek alman kurdu yavrusu varsa bir tanesini ben almak isterim bana mailimdan ulasırsanız.. kargo ucreti bana ait olmak uzere gonderebilirsiniz. tsk.. [email protected]
merhaba nasılsınız bende bır alman kurdu yavrusu rica edıyorum kaldıysa tabıkı dişi erkek hiç fark etmez önemlı olan ona bakmak [email protected]
istanbulda oturuyorum bana bi tana husky gönderirsen sevinirim sperdaræhotmail.com teşekkürler
BEN ANKARADAN BAHADIR VERİRSEN EGER 1 TANE İSTİYORUM BEN 15 SENEDİR KÖPEK BAKIYORUM VE GOLDEN İM VAR ŞU ANDA HABER BEKLİYORUM
slm kardeşim bem kocaelide oturuyorum husky lerden birini almak isterim bahceli evim var ve gayet geniş gel dersen gelip alırım tel.05396732090