Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky ve alman kurdu yavruları - 13.sayfa

arkadaşlar merhaba. bende ikiside dişi alman kurdu ve husky var.ikisinide çok iyi cinsleriyle eşleştirdim. husky 8, alman kurdu 9 yavru yaptı. şimdihepsi 1 aylık oldu. isteyenlere verdim ama elimde çok kaldı bakamıyacağım galiba. isteyenlere ücretsiz yavru verebilirim. adım özgür edirne-keşan da yaşıyorum.

img

mermia

19 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım abicim efendim bende çanakkalenin biga ilçesinenim liseyi yeni bitirdim ve 1 senden beri muhasebecide çalışıorum gelir düzeyimiz iyi allaha şükür üniversite masraflarım olacağımdan fazla param yok eğer verirsen yavrulardan bir tane güzel ve sevimli ona emin çok iyi bakarım ama vermessende canın saolsun abicim iyi günler tolga gölcü 0544 617 3268

img

tolgagölcü

17 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba mermia uzun zamndır husky arıyordum. evim bahçeli ve her gün saat öğlen 12 ye kadar çalışıyorum. sabahları da kardeşim ilgilenir. bir tane dişi yavruyu bana verirsen çok sevinirim. [email protected] msn adresim istersen orada dahha ayrıntılı konuşabiliriz. hoşçakal

img

karamel_0508

17 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes daha once alman kurdu baktım ıkı kez huskyde bakabılırım antalyadayım her turlu yolla alabılırım msn [email protected] cep 0539 270 4767

img

rummennige

17 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb arkadaşım. ben berk biz 2 arkaş bi alman kurduna ve sibiryana talibim arkadaşımın ailesi edirne keşanda oturuyo rahatça alabilirim.msn adresim [email protected] hada [email protected] şimdiden teşekkür ederim bire bir konuşursak daha iyi olur

img

kvrckhsn05

17 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ücretsiz huskylerden elinde varsa bir tanesini bedel vererekte [email protected] adresime köpeklerin verilip verilmediği hakkında bilgi verirsen sevinirim

img

guraygunaydin00

17 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar elinde yavru huskysi olan varsa fiyat bilgilerini gönderirse [email protected] adresine gönerirseniz uygun fiyatlı olandan 1 tane almak istiyorum.ilgilennlere...

img

guraygunaydin00

17 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım merhaba husky yavrusunun birine talibim antalyada otuyorum,iyi derecede köpek bakıcısıyım ,evim elverişli şu an maddi sıkıntılarımda dolayı köpek besleyemiyorum fakat çok istiyorum rica etsem birini bana verebilirmisin ilginden dolayı şimdiden teşekkür edrim [email protected]

img

captain07

17 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kardeş ben volkan izmirden köpeklerinden bir tane alman kurdu istiyom dişi veya erkek fark etmez bana bir tane verebilirmisin ne masrafı tutuyorsa sana veririm kargo veya başka masrafı varsa ne istiyosan veririm benim msn adresim bu lütfen ekle konuşalım veya buraya numaranı gönder [email protected]

img

volkanizmir123456

17 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kardeş ben volkan izmirden köpeklerinden bir tane alman kurdu istiyom dişi veya erkek fark etmez bana bir tane verebilirmisin ne masrafı tutuyorsa sana veririm kargo veya başka masrafı varsa ne istiyosan veririm benim msn adresim bu lütfen ekle konuşalım veya buraya numaranı gönder [email protected]

img

volkanizmir123456

ÖZEL MESAJ

kardeş ben iki tane alman kurdu istiyom biz iki arkadaşız yavrularından istiyoruz eger bizede verirsen almayı düşünüyoz kargo ve diger masraflarını karşılayacagız ne istiyosan iastersen msn adresimi vereyim oraya e mail veya ekle bizi konuşalım anlaşalım [email protected]

img

volkanizmir123456

ÖZEL MESAJ