Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

lütfen okuyunn!!!!!!!! - 2.sayfa

arkadaşlarınız ne kadar şanslısınız çünkü tavşanınız yanınızda ben OKS hazırlandığımdan evcil hayvanlar parkına verdik :( ben vermek istemedim ama ailem zorla verdi her hafta onu görmeye gidiyodum bi hafta dayanamadım ve aldım ailem kızdı geri götürdük yine görmeye gittimki tavşanım yokk :( ama öldüğünden tam emindeğilim kulebesindede olabilir ama yinede çok üzüldüm haftaya tekrar gitcem ve inşallah yaşıyodurr ben onu çok seviyorum ve öleceği hiç aklıma gelmezdi şimdi tavşanlarınızın kıymetini bilin ve ne kadar güzel yanınızda ve ailem ders çalışmadığım için verdi ve ben onu göremeyince daha çok üzülüp ders çalışmayacağımı düşünmediler şimdi olduğu gibi arkadaşlar lütfen cevap atın şimdi ailem diyoki OKS kazan papağan alalım ama o PAMUĞUNYERİNİ TUTARMI LÜTFEN DUA EDİNDE YAŞIYO OLSUNN arkadaşlar lütfen cevap atın sıkıntılarımı paylastıkça azalır bende sizle paylışıyorumm lütfen cevap atın ben ondan hiç ayrılmamıştım tatile bile götürdüm ailem götürmeme izin vermediği halde İNŞALLAH YAŞIYORDUR arkadaşlar lütfen cevap attınn ve tavşanlarınızın kıymetini bilin

img

pamukveben

19 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende tavşanımı çok seviyorum ikl verdiğimde ziyaretine gittim kavga etmişler kulağa yırtılmış o zaman dayanamadım aldım annem kızdı geri verdi onu almayı istiyorum ablamada onu çok seviyor annemde babamda ama annem vermek istiyordu ablamda orda daha mutlu olacağının düşündüğü için verelim dedi hem 4 4 duvar arsında mutlu olamaz felan dedi ama benim tavşanım ve ben gayet ii bakıyodum ama onu ben arada köye götürüyordum bahçede geziyo zıployo ama yanımızdanada ayrılmıyo onu çok seviyorum ama şimdi orada yabanileşti diye korkuyorum çünkü çocuklardan kaçıyodu ama benim yanıma gelfi onu ÇOK SEVİYORUM CANIM TAVŞANIM ONSUZ HAYATIN TADI ÇIKMIYO BENCE TAVŞANINIZIN DEĞERİNİ BİLİN BENDE ALMAYA KARAR VERRDİM HERŞEYİ GÖZE ALDIM ne yapalım onu çok seviyorum

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar sanırım tavşanımı alcam anneme dedim tavşanımı alcam diye cevap vermedi neden duymamazlıktan geliyosun dedim alma dedi ben alcam ama dedim cevap vemedi SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM TAVŞANIM

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

pamukveben.... annene tavşan bakımıyla ilgili güvenini sağla özellikle kirlilik bakımından ona eğitim verebilmem mümkün tuvalet alışkanlığı verirsen onu annende sever evde kalmaması için bir sebeb kalmaz kendide temiz oldugu gibi etrafıda kirletmez...

img

wolf_alone

19 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben zaten tavşanıma çiş alışkanlığı verdim sayılırdı çişi gelince balkonun kapısının önünde bekle4rdi ama bazen eve kaçırıverirdi bende kaba kum koydum içinede dışkısını koydum onu yapmasını sağlıycaktım annemgil verdi ben ankarada oturuyom anka4ra şimdi 9 derece ve benim tavşanmımı kafese koymuyolarrr neden bilmiyorum parkın bahçsinde kalıyo şimdi üşüyodur diye korkuyorum onu almaya karar verdim ama şimdi gidince göremezsem diye korkuyorumm onu çok seviyorum şimdi üşüyomudur 9 derecede babamgile söylüyorum pamuk üşüyodur diye onlar gülüyo hiç üşürmü dağdaki tavşan nasıl üşümüyo ozaman diyooo

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

dağdaki tavşanın yer altında kazdıkları tünelleri ve otlarla döşedikleri yuvaları oluo derinde ,o çiftlikte nerde kalıo tavşan en azından kapalı bi ortamları olmalı yuva gibi ki üşüdüğünde içine girebilsin

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayrıca o tavşanı dağdanmı aldınız,kimbilir kaç nesildir kapalı mekanlarda ve çiftliklerde üretilmiş bi tavşan dolayısıyla uzun süredir doğayla bi ilgisi yok nasıl doğadaki tavaşnla karşılaştırılır ki

img

sevgiyuvası

ÖZEL MESAJ

img

sevgiyuvası

ÖZEL MESAJ

kafes üzerine saman ot gibi üstünü kenarlarını örtücü seyler koyarsan normal doğadaki gibi bir ortam yaratmıs olursun bundan eminimki sen onu kafese koymasan o kendine bahçede bir yer yapar kazar biçer bir yer edinir... fakat kafesi, dediğim gibi rüzgar geçirmiyecek sekilde kamuflaj edersen üşümesi azalmış olur

img

wolf_alone

19 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya anlatamadım o benim yanımda yanımda değil parkta nasıl korunur zaten bu hafta içi alcam

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ