Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

lütfen okuyunn!!!!!!!! - 3.sayfa

arkadaşlarınız ne kadar şanslısınız çünkü tavşanınız yanınızda ben OKS hazırlandığımdan evcil hayvanlar parkına verdik :( ben vermek istemedim ama ailem zorla verdi her hafta onu görmeye gidiyodum bi hafta dayanamadım ve aldım ailem kızdı geri götürdük yine görmeye gittimki tavşanım yokk :( ama öldüğünden tam emindeğilim kulebesindede olabilir ama yinede çok üzüldüm haftaya tekrar gitcem ve inşallah yaşıyodurr ben onu çok seviyorum ve öleceği hiç aklıma gelmezdi şimdi tavşanlarınızın kıymetini bilin ve ne kadar güzel yanınızda ve ailem ders çalışmadığım için verdi ve ben onu göremeyince daha çok üzülüp ders çalışmayacağımı düşünmediler şimdi olduğu gibi arkadaşlar lütfen cevap atın şimdi ailem diyoki OKS kazan papağan alalım ama o PAMUĞUNYERİNİ TUTARMI LÜTFEN DUA EDİNDE YAŞIYO OLSUNN arkadaşlar lütfen cevap atın sıkıntılarımı paylastıkça azalır bende sizle paylışıyorumm lütfen cevap atın ben ondan hiç ayrılmamıştım tatile bile götürdüm ailem götürmeme izin vermediği halde İNŞALLAH YAŞIYORDUR arkadaşlar lütfen cevap attınn ve tavşanlarınızın kıymetini bilin

img

pamukveben

19 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

canım tavşanımla biran önce kavuşsam ahhhhhhhhh

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

ya tavşanımı alamadım eniştemle gidip alcam galiba ark gidecektim oda gelmedi salı ya kaldı SENİ SEVİYORUM CANIM TAVŞANIM

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

CANIM TAVŞANIM SENLE BİR TÜRLÜ KAVUŞAMIYORUZ AMA BEKLE SENİ ÇOK SEVİYORUM SABRET KAVUŞÇAZZZZZZZZZZZ

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

tavşanımı görmeye gittim yoktu aradım bulamadım bütün parkı gezdim yoktu :( güvenlikçiler yuva yapmış ordadır dediler inşaallah ordadırrr SENİ ÇOK SEVİYORUM PAMUK

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM TAVŞANIM

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

iyi bayramlar

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

canım tavşanım bayramı senle geçirmeyi çok isterdim SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM TAVŞANIM

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

PAMUK SENİ SEVİYORUM

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

canım tavşanım çok özledim

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ

canım tavşanım seninle uzun zamandırrr görüşemiyoruz seni çok seviyorummmmmmmmmm

img

pamukveben

ÖZEL MESAJ