Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

lütfen okuyunn!!!!!!!! - 4.sayfa

arkadaşlarınız ne kadar şanslısınız çünkü tavşanınız yanınızda ben OKS hazırlandığımdan evcil hayvanlar parkına verdik :( ben vermek istemedim ama ailem zorla verdi her hafta onu görmeye gidiyodum bi hafta dayanamadım ve aldım ailem kızdı geri götürdük yine görmeye gittimki tavşanım yokk :( ama öldüğünden tam emindeğilim kulebesindede olabilir ama yinede çok üzüldüm haftaya tekrar gitcem ve inşallah yaşıyodurr ben onu çok seviyorum ve öleceği hiç aklıma gelmezdi şimdi tavşanlarınızın kıymetini bilin ve ne kadar güzel yanınızda ve ailem ders çalışmadığım için verdi ve ben onu göremeyince daha çok üzülüp ders çalışmayacağımı düşünmediler şimdi olduğu gibi arkadaşlar lütfen cevap atın şimdi ailem diyoki OKS kazan papağan alalım ama o PAMUĞUNYERİNİ TUTARMI LÜTFEN DUA EDİNDE YAŞIYO OLSUNN arkadaşlar lütfen cevap atın sıkıntılarımı paylastıkça azalır bende sizle paylışıyorumm lütfen cevap atın ben ondan hiç ayrılmamıştım tatile bile götürdüm ailem götürmeme izin vermediği halde İNŞALLAH YAŞIYORDUR arkadaşlar lütfen cevap attınn ve tavşanlarınızın kıymetini bilin

img

pamukveben

19 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm..benim de bir anım var.benim bir tavşanım var hala yaşıyor 6 aylık.bir gün mersine tatile çıktığımızda onuda getirdim.adına alışıktı benim tavşan ..tiffany adı bu..tiffany diyince hemen koşa koşa gelir.bir gün onu mersinde ormana bıraktım. geri geldi.2. gün de bıraktım hiç gelmidi ormanı baştan sona aradım.1 saat,2saat,3saat geçti ve ben adını söylediğim takdirde gelmiyordu.en sonunda bir ağacı altında buldum onu dinleniyormuş.fakat ağacı altından aldığımda üstünde böcek olduğunu gördüm sordum bu böcek ne diye "kene"dediler kan emiciymiş.tiffany bu böceklerle beraber bir gün geçirdi ..kiilo vermeye başladı.çok kötüydü durumu.eve dönünce böcek ilacı sıktık hepsi yani bütün o keneler gözümün önünde tek tek yere ölü halda düştü..bu na sevinmiştim.hala tavşanım biraz zayıf ama olsun.

img

mmmm

19 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ