Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
KANARYA VE MUHABBET ÜRETİCİSİYİM KUŞ İLE BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN
KANARYA VE MUHABBET ÜRETİCİSİYİM KUŞ İLE BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN YETER İLGİLENEN LER ARIYABİLİR 0212 243 64 20 0555 220 16 62 [email protected]
yokmu takas etmek isteyen
vallaha arkadas ben ederdım ama ıstanbuldasın sana 20-22 cm astronot verırdım 5 adet var elımde show boy ama uzaktasın
bende pirana var dana gibi :) kanarya ile takas yapmak isterdim ama nasıl olacak ben ankaradayım ?
selam arkadaş banaa acele mavi enk cit veya tek jumbo kus lazim istersen bailklada takas yapariz ama banauygun fiyat sle herzaman alcagim ama bu alacagim hediye oyuzden jumbo mavi olacak tesekurler
ARKADAŞLAR BEN TAKSİM MERKEZDEYİM YERİM İMAM ADNAN SOK İSTİKLAL CADDESİNDE LÜTFEN GELMEDEN ARAYIN 0555 220 16 62 SAOLUN İLGİNİZE
mailimiz hacklandiğinden [email protected] yada cep telefonundan ulaşabilirsiniz 05552201662 05352231923
eşte olabilir isterseniz para ilede alabilirim
Arkadaşlar bu adama inanmayın.Benlede takas yaptı ben bu adama balık verdim o da bana kanarya verdi verdigi kanaryayı met ede ede ovüyordu ben de tam manasıyla anlamıyorum ya kanaryadan neyse taksa yaptık ötüyomu dedim bana cok güzel ötüyo kendi damızlık kusum dedi kusu bir dörseniz serçe bile daha güzel ötüyo.Bu adama inanmayın sonra benim dusrugum duruma dusersiniz.