Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
KANARYA VE MUHABBET ÜRETİCİSİYİM KUŞ İLE BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN - 2.sayfa
KANARYA VE MUHABBET ÜRETİCİSİYİM KUŞ İLE BALIK TAKAS ETMEK İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN YETER İLGİLENEN LER ARIYABİLİR 0212 243 64 20 0555 220 16 62 [email protected]
ne zaman takas yaptınız kanarya yer degiştirdiğinde bir kaç gün ötmeyebilir.bir kaç gün geçsin aradan belki öter ötmezse herhalde kendisi verdiği kuşu degiştirir.kendisiyle bi konuşun bu konuyu.
Arkadaşlar kuş bende 1,5 ay kadar kaldı.AMA KUSTA TIK YOK.O kadarda biliyoruz heralde kusun 1-2 hafta yer deyişikliginden otmicegini bu sadece cik diye bir sese cıkartıyodu bide cinsini bana malınua diye solemişti kus en dandık kusmus.Benden sadece bir uyarı sonra üzüleyeceniz bi şey yapmayın arkadaşlar.
Arkadaşlar ve ercan abi sizlerden özür diliyorum.Kus dandik falan dedim ama kus canavar gibi ötmeye başladı sadece tüydeymiş bende ötmüyo die ercan abiyi köyülüyorum...!Ercan abiyi aradım böyle böyle dedim konustuk aramızdakı mevzuyu hallettik...!Ercan abi sagol cok manyak bir kus bu kadar sure otmeyince bende heralde otmuyo dedim ama gerçekten canvar gibi bir kuş gelçi sendekılerin hepsi öyle ama ben bu kusu cok sevdim...!İnşallah beni affedersin seni yanlıştanımısım abi...!
bende 20 cm boyunda 3 tane natteri piranha var kanarya istiyorum ararsan konuşuruz. 546 5763543 [email protected]