Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

kuşcennetçiler

slm arkadaşlar; bu kuş cennetcilerle ilgili bir iki şey yazmak istiyorum.yok arkınkuş cenneti yok toptan kuşevi yok huzurkuş evi...arkadaşlar ani bi dalış yaptılar siteye.reklamlar ilanlar ardı ardına bi forumda peş peşe ilanlar falan ne yapmaya çalışıyolar gerçi açık ne yapmaya çalıştıkları ama umarım herkes anlamıştır(tabiki ticaret).yok 40 yıllık 35 yıllık firmalarmış falan şimdiye kadar nerdeydinizde birden bire daldınız siteye. şimdi de birbirlerini suçlamalar falan çoğu arkadaşa banada geldiği gibi mail gelmiştir eminim.taklitlerimizden sakının falan.bunlar antakyada iki rakip firma galiba. ne demek kardeşim başkalarının yazılarını kendininmiş gibi sitedeki arkadaşlara lanse etmek.site yönetiminden bu arkadaşların üyeliklerinin iptalini talep ediyorum.benim gibi düşünen arkadaşlar varsa veya benim yalnış düşündüğümü düşünen arkadaşlar varsa mesaj yazarlarsa sevinirim.saygı duyarım herkesin görüşüne. herkese evcilli günler...

Sayın Erhan03 genel başlığı altında yazmış oldunuz bu msj cevap verme ihtiyacı hissettik çünkü tamamen propaganda amaçlı msj yazmışsınız.. Dr. Ali Osman Şekercioğlu hocamızın yazısını biz yazdık veya bize aittir diye bir söylem içerisinde hiçbir zaman bulunmadık senin göreceğin gibi yazının altında Hocamızın ismini ve yazının ona ait olduğunu belirttik senin dediğin gibi bizimmiş gibi lanse etmedik. Senin dediğin gibi ilanlar kısmında peş peşe ilanları biz değil diğerleri yapıyorlar neden bizi de aynı statü içerisine koydun anlayamıyoruz. Biz defalarca söyledik Arkın Huzur Kuş Cenneti ismi altında bu şehirde faaliyet gösteren tek firmayız eğer sende dikkat ettiysen diğerleri sadece bizim yaptığımızı taklit etmekten öteye gidemiyor. Biz hiç kimseyi kendimize rakip olarak görmüyoruz çünkü onların yaptığı iş ortada bizim yaptığımız iş ortada biz hiçbir zaman yanıltarak veya kandırarak mal satmadık diğerleri bu yol ile satış yapmaya çalıştığı için uyarma ihtiyacı hissettik. Evet biz tam anlamı ile olmasa da ağırlıklı olarak ticari amaçlı bu sitede bulunmaktayız ve ticari amaçlı ilanların bir çoğunun ihtiyacına cevap vermeye çalıştık ve çalışmaktayız buda forumda bir ihtiyaç olduğu için faaliyet göstermekteyiz sizde dikkat ettiyseniz forumdaki msj ların %90 ticari amaçlıdır (alanlar-satanlar)..Bilgilerinize sunulur..İyi günler dileriz…

img

arkinkuscenneti

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erhan03, dostum sana katılıyorum
siteden banner kiralamak dışında forumda kendilerinin reklamını yapanlar yanlış yapıyor...  kendinizi duyurmak istiyorsanız bir web sayfası yapın ve buradan banner kiralayın arkadaşlar lütfen...

img

trstorm

20 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkınkuşcenneti; trstorm arkadaşın dediği gibi yapsanız daha iyi olmaz mı?lafa geldimi konuşuyorsun kur bi site madem 40 yıllık firmasın dimi.kendine güveniyorsun. Bide madem Dr.Ali Osman Bey '' in yazısını seninmiş gibi lanse etmedin neden Dr. Bey yazının altına ''''benim yazımı izin almadan yayınlamışlar kanuni yollara başvurucam''''diye bi msj yazma ihtiyacı duymuş.bu msjdan sonra yapmışsın sen düzeltmeyi yazının dr. bey e ait olduğunu söylemişsin.niye baştan böyle bişey yapmadın peki.madem o kadar dürüstsün. neyin propagandasını yapıcam ki sizleri tanımam etmem tamamen düşüncelerimi yazdım.ama msn'' de sizden biriyle yaptığım görüşmede akraba olduğunuzu öğrendim.amca yeğenmişsiniz galiba. kendini savunma ihtiyacı duyup cevap vermişsin zaten bu yeter.diğerlerinden çıt yok bakalım şimdilik. herkese evcilli günler...

bende sana katılıyorum dostum bu arkın huzur kuş evinin de haksız oldugunu düşünüyorum açık konuşucam.bu site tüm herkeze açıktır kimse kimsenin buraya girmesini engelleyemez tabi kişinin yanlış yapmaması üzerine bu arkın kuş cennetinin başkasını çekemediginden böyle dedigini düşünüyorum. ben güven kuş cennetini savunuyorum çünkü oranın sahibi olan murat beyin benden uzun yıldan beri alış verişi vardır yani kimse kimseyi kötülemesin lütfen bizler kimin kim oldugunu biliyoruz sayın hepsi evcil yetkilisi sizin de bu konuda arkınhuzurkuşcennetine bir uyarı vermenizi istiyorum çünkü burası kavga yeri degildir YETER ARTIK BİZ KAVGAYA GELMEDİK bir burada sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz...lütfen rica ediyorum burada birbirinizi köreltmeye kalkmayın hepimiz aynı meslekteniz kardeşiz bunu devam ettirelim benim görüşlerim bu kadar saygılarımla...

img

kuşcenneti

19 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Kuş Cenneti Kimliğini belirtte senin niye buraya böyle bir msj yazma geregi hissettiğini herkes anlasın Çekememe kelimesini kullanarak zaten seviyenizi belli etmiş oluyorsunuz biz hiç birinizi kale bile almıyoruz durumunuz ortada fazla söze gerek yok unutmayın taklit ederek çıkar amaçlı firmaları arayıp bizim için iflas ettiler diyerek bir yere varamazsınız olduğunuz gibi davranın..Bi soru madem burası kagva meydanı değil ne diye sataşıyorsunuz.Biz hiç kimse için forumdan atılsın yada uyarı verilsin diye bir söylem içerisinde hiçbir zaman bulunmadık ki biz kalmanızı istiyoruz hatta satış yapmanızı istiyoruz o zaman kimin haklı oldugu ortaya çıkar.. Karalıyarak bir yere varamazsınız kendinize gelin işinize bakın...HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMALI...

img

arkinkuscenneti

ÖZEL MESAJ

biz sizi kötülemiyoruz size sadece söylemek istedigim kimseyi siz kötülemeyin sizin ben amca yigen oldugunuzu duydum ama siz diyorsunuz ki biz kimseyi tanımıyoruz ve burada bizden başka bu soyisimle firma yok diyosun ama yigeniniz varmış ben bunu söylüyorum bence size çok ayıp asıl siz herkezi yanıltıyosunuz herkezi yanıltıp başkasını karalamaya çalışıyosunuz bizler buna izin vermeyiz recep bey sizden rica ediyorum lütfen ama lütfen böyle karalama politikasına karşı çıkalım...

img

kuşcenneti

ÖZEL MESAJ

Sayın Kuş Cenneti açık kimliğinizi vermiyorsunuz çekindiğiniz birşeymi var sakın diğer kuş cennetçiler ile aynı olmayasınız ki biz biliyoruz bizim dışımızdaki kuş cennetçiler aynı kaynağa farklı isim altında çalışıyorsunuz sonrada çıkmış burada ahkam kesiyorsunuz..Haytınızda biraz doğruya yer verinde ağırlığınız artsın..ARKIN HUZUR KUŞ CENNETİ Türkiyede bir tane çünkü ismin patent hakkı bizde.Bu size son cevabımız çünkü git gide seviyeyi düşürmeye başladınız..Şunu unutmayın AKRABA OLMAK DEMEK TİCARET AHLAKININ ORTADAN KALKMASI DEMEK DEĞİLDİR..(Tabi siz ticaret ahlakından haberdarsanız.

img

arkinkuscenneti

ÖZEL MESAJ

benimde size demeye çalıştıgım bu siz kendi akrabanızı tanımadıgınızı söylüyosunuz buna itiraz etmeyin. itiraz ettikçe dahada yalanlarınız ortay çıkıyo benim bu tür yalanları çekecek fazla gücüm yok siz kendi yalanlarınızla kendinizi kandırmış oluyorsunuz.. bide eski ilanımızda böyle kişiyi tanımadıgını söyledingin kişier sizin akrabanızmış heralde ama neden böyle birşey yapıyosunuz anlamadım...bide başkasının yazısını senin miş gibi lansa ediyosunuz..bide Dr. Ali Osman Şekercioğlunun yazısını kendi ilanlarınıza yazdınız..

img

kuşcenneti

ÖZEL MESAJ

hellal erhan03 :))...hazır siz kapışmışken ve rekabet artmışken sayın kuş cennetleri bu lanet olası papanı bana kim satacak ...papağın kakadu ...evet fiyat ne... saygılar

img

gokdemirtas

19 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ