Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
kuşcennetçiler - 2.sayfa
slm arkadaşlar; bu kuş cennetcilerle ilgili bir iki şey yazmak istiyorum.yok arkınkuş cenneti yok toptan kuşevi yok huzurkuş evi...arkadaşlar ani bi dalış yaptılar siteye.reklamlar ilanlar ardı ardına bi forumda peş peşe ilanlar falan ne yapmaya çalışıyolar gerçi açık ne yapmaya çalıştıkları ama umarım herkes anlamıştır(tabiki ticaret).yok 40 yıllık 35 yıllık firmalarmış falan şimdiye kadar nerdeydinizde birden bire daldınız siteye. şimdi de birbirlerini suçlamalar falan çoğu arkadaşa banada geldiği gibi mail gelmiştir eminim.taklitlerimizden sakının falan.bunlar antakyada iki rakip firma galiba. ne demek kardeşim başkalarının yazılarını kendininmiş gibi sitedeki arkadaşlara lanse etmek.site yönetiminden bu arkadaşların üyeliklerinin iptalini talep ediyorum.benim gibi düşünen arkadaşlar varsa veya benim yalnış düşündüğümü düşünen arkadaşlar varsa mesaj yazarlarsa sevinirim.saygı duyarım herkesin görüşüne. herkese evcilli günler...
erhan03 bende seni tebrik edrim böyle dogru bir konuyu açarak herşeyi açoga kavuşturdun...
slm arkadaşlar ben ikinizide pek tanımam ama arkınkuşcenneti ile bir iki kez konuştuk ama ben burada arkınkuşcenneti ile konuştuğum için değil kimliğini açıkladığı için savunuyorum bak kardeşim kuşcenneti diyen herkes kavgaya karışırsa burası kavga yerinden geçilmez madem sende bu işi yapıyorsun kimliğini verde bizde sana ulaşalım dimi yani bak adamlar adreslerine varıncaya kadar sölemişler ama senden bişey ytokk hoşca kalınn