Diğer Evcil Forumları > Tavşan
sevgili PİNÇIRIM seni çok seviyorum ve asla unutmıyacağım (lütfen okuyun) - 3.sayfa
Merhaba sevgili tavşan dostları. Benim yaklaşık 4-6 aylık bir tavşanım vardı geçen cumartesi gece sahura kalktığımda isal olmuş ve heryeri kendi dahil cıvık dışkıyla batırmış. Sıcak suyla yıkadım ve kuruttum tabi o gece bulunduğu yeri sıcak tuttum pazar ve pazartesi gözlemledim. Pazartesi öğlen ilk dışkısını yemeye başladı ve akşam normal dışkı bırakmaya başladı. O gün hareketli ve bende iyileştiği için sevinçliydim. Aynı akşam (pazartesi) ben sandalyede otururken kucağıma geldi ve omzuma çıkarken yere SIRTÜSTÜ düştü. Dört ayak üzerine kalkamadı ve titriyordu. Ben elimle ters çevirdim fakat çuval gibi yığıldı kendine gelmesi için çeşmenin altına soktum ama olmadı can çekişiyordu, çaydanlıkta sıcak su vardı ılıştırıp üzerine döktüm ama olmadı malesef elimde can çekişerek kaybettim. Benim için çok acı verici bir durumdu. Beni bu ölüm hakkında bilgilendirecek dostlar arıyorum özellikle ANGORAVET VE KUTBİ mail adresim [email protected] lütfen msj veya mail yazın sevgiyle kalın ve dostlarımıza dikkat edin...
tavşanı ölen arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum lütfen üzülmeyin bütün arkadaşlarında dediği gb yeni bir tavşan alın kendinize... benimde tavşanım evde her zaman gezer birgün kapının arasına oturmuş rüzgarda hızla kapıyı kapatınca arada kalmıştı ve bacağını kalçadan kırmıştı vterinere götürdüm anında bana bu iyileşmez bir hafta dursun ama tavşanda asla iyileşmez dedi kangıren olur keseriz bacağını dedi bunu duyduğumda dünya başıma yıkıldı doktor beni oyalamak için bacağını sardı sırf daha fazla üzülmeyim diye aldım eve geldim 15 gün filan bir yere kıpırdamasına izin vermedim hep kucağımdaydı onu bacağı sarılı gördüğümde çok kötü hissediyodum her gördüğümde ağlıyordum ama 15 gün sonra bacağını açtığımda iyileşmişti çok mutlu oldum anlatamam sizlere mutluluğumu koştum hemen yanına arkadaş aldım şuan ikiside büyüdüler her halde 6 kilo filan oldular :) çok yiyolar. birşey daha bence tavşanları yıkamak yerine tüylernin çok kirli olduğunu gördüğünüzde kırpın tüylerini üstten biraz alın çünkü o tekrar uzuyo hemen ben öyle yapıyorum her zaman. böylesi bence daha sağlıklı.