Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

LÜTFEN GİRİN!

BEN KUŞLARI ÖZELLİKLE DE MUHABBET KUŞLARI VE PAPAĞANLARI ÇOK SEVİYORUM. AMA ANNEM KUŞLARDAN NEFRET EDİYOR. HEP İZİN İSTEDİĞİMDE KORKUYORUM-OLMAZ DİYOR!!!! BOYUN EĞMEK İSTEMİYORUM. LÜTFEN BANA YENİ YÖNTEMLER YAZIN!!

img

portakal8

19 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hadi bekliyorum güzel cevaplarınızı

img

portakal8

ÖZEL MESAJ

merhabalar,annenin kuşlardan neden nefret ettiğini bulmalı ve bu sorunu ortadan kaldırmalısın.. kuşların hepsi çok sevimli hayvanlardır.ama annenin de haklı bir nedeni olabilir.umarım sen galip çıkar ve istediğin kuşa sahip olursun.

img

puca

19 yıl 11 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ÖNCELİKLE CEVAP VERDİĞİN İÇİN TŞK. EDERİM. EMİN OL Kİ DEDİĞİNİ TIPATIP UYGULAYACAĞIM! SÖZ!

img

portakal8

ÖZEL MESAJ

Sen de benim taktiği uygula. Ben önce hayvanı alır eve getiririm. Sonra annemle kısa bir tartışma yaparız. O söylenir, ben "hadi hadi bir şey olmaz, ben bakarım ona" derim. Bir süre sonra da annem bakımına benden daha çok önem verir. Emin ol, sen almak için izin istedikçe annen hayır diyecektir. Bir başka taktik, "bu arkadaşımın hayvanı, bırakacak yeri yoktu aldım" dersin. Çok itiraz etmez. Yalnız hayvanı mümkün olduğunca göz önünde bulundurma. Hadi bakalım kolay gelsin...

img

fawoox

20 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende eve ilk kuşlarımı getirdiğim zaman annem çok kızmıştı hatta öyle tartıştıkki tansiyonu çıktı :)

yem kabukları döktüklerini bunları temizlemekten bıktığını söylerdi her hayvan sorumluluk ister minnacık olsa bile eğer bu sorumluluğu anne hissettirirsen zamanla kabullenecektir. kolay gelsin.benim annemde hayvanlara ilgisiz görünsede kuşlarımı çok sevdiğini biliyorum :)

img

finch

20 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence doğum günü gibi sana özel bi günde kuşu al ondan sonra arkadaşım hediye etti falan de.ufak tefek bi tartışma yaşıabilrsiniz.ama geçer.1 hafta sonunda annen kuşa alışır büük ihtimalle.sende kuşu aldıktan ve ikna ettikten sonra fazla göz önünde durutma.okkk??? ben şahsen bu yöntemle dişi tavşanıma erkek eş aldım.istediin kuşu alman ve anneni ikna etmen dileğiyle.

img

kene17

19 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir kuş al ve eve getir.Eminim annen onu senden cok sevecek.Bende aynı sorunu yaşadım.Şimdi o en az benim kadar seviyor kuşları.Umarım bu savası sen kazanırsın:))

eee! sonucu öğrenelim de sonrakilere yol olsun.

img

cennetkusu

19 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fawoox sana katılıyom sormadan alcan getircen eve yanlız bir fark var benim annem bagırıyo cagrıyo istemem diyo amam ben dinlemiyom konusması bitincede bişeymi dedin diyorum susuyo=)

img

slave

19 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ