Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
LÜTFEN GİRİN! - 2.sayfa
BEN KUŞLARI ÖZELLİKLE DE MUHABBET KUŞLARI VE PAPAĞANLARI ÇOK SEVİYORUM. AMA ANNEM KUŞLARDAN NEFRET EDİYOR. HEP İZİN İSTEDİĞİMDE KORKUYORUM-OLMAZ DİYOR!!!! BOYUN EĞMEK İSTEMİYORUM. LÜTFEN BANA YENİ YÖNTEMLER YAZIN!!
aynı sorunu bende yaşadım ben hayvan delisi bi insanım annemse hayvanlardan çok korkuyo. kuş almak istediğim mi aylarca söledim her seferinde hayır dedi. bende habersiz bi şekilde gittim kuşu aldım ve geldim kıyamat koptu ben kuşu alıp odama gittim 1 hafta falan kuşu hiç göstermedim sonradan bişey diyemedi olan olmuştu. ama şimdi annemde kuşumuz bıcırıkı çok seviyo hele kuşumuz konuşurken annem ona bayılıyo. her sabah bize günaydın demeden önce kuşumuza gidip günaydın diyo.... şimdi benimde seninle aynı bi sorunum var evde kedi beslemek istiyorum iran kedisi bunu anneme söledim kavga ettik 1 hafta konuşmadım annemle amam ne fayda ikna olmuyo kadın odamdan dışarı çıkarmam diyorum yok cevabı hep hayır. kedi kuş gibi değil ki sorumluluğu daha büyük gizlice alıp eve getirmeyi göze alamıyorum nedersiniz
fulya20 vala kediyi odandan çıkartmama gibi bi lüksün yok yavruyken çıkmas ama sora yerinde durmayacaktır.(yavrudan kastım 1 aylıktan küçükler)şimdi bahar zamanı eğer kaybolmuş bi çok küçük kedi bulursan anne "bırakırsam ölür yemek yiyemes ve diğer erkek kediler öldürür bırakıyım ölsünmü" dersin:) ama uyarmadı deme ben bikere gerçekten muhtaç bi hayvan buldum göbek bağı düşmemişti daha çok zor bakması veee sakın bi annenin yawrusunu alıp eve gelmeye kalkma vicdan azabı çekersin anneni kandırmaya değmes inan.. sevgiler