Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

sonu bu kadarmış:(((((

köpeğim semi.. şuan bize veda ediyor acı çekiyor köpeğim böbreklerin,kalbinden,midesinden,bağırsaklarından rahatsız köpeğim kan kusuodu,kan çıkartıodu hep popsundan kansız şimdi,diş etleri beyaz,buz gibi hayvan.. 13 yaşında çok yaşlı... yürüyemior,bi bacağında ödem oluşmuş,böbrekleri işlevini yapamadığı için.. 6 gün oldu hiçbirşey yemiyor,ilaçlar ilaçlar,doktorlar doktorlar hiçbiri semişimi iileştiremedi 4 gün serum yedi,sadece iki adım attırdı hayvana.. şu an çok kötü vet.e telefon açtı annem,daha fazla acı çekmemesi için yarın uyutacaklar köpeğimi.. tanrım bu ne acı,ne ızdırap.. 13 senem beraber geççti,bu köpekle büyüdüm ben şimdi bize hoşçakalın diyor... onu çok seviyorum... acı çektirme sen ona Allah''ım..yardım et sen ona..!!!! akıllı köpeğim benim.. insan gibydi.. sanki bi parçamı alıp götürüyolar benden.. söküyoalr kalbimi sanki yerinden.. öyle de güzel bakıo ki gözlerimize.. UNUTMAYACAĞIM SEMİ SENİ... hatıralarda,dökülen göz yaşlarımda kalacak bnm köpeğim.. asla bi hayvana bu kadar bağlanmayın,evinize almayın,bakın sokaktaki hayvnalara.. onların ömrü çok kısa çünkü,sonu geldiğinde siz de acı çekiyorsunuz... hayvanseverim ama asla evime hayvan almicam.. başıboş hayvanlara yardım ederim bundan sonra..(ediyodum da zaten)

img

selinoy

19 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bugün hayvan mezarlığına götürdüler köpeğimi!

img

selinoy

19 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

senin duygularını çok ii anlıorum desemde tam olarak anlayamam çünkü 13 yıl süren bir dostluk benin kopeğim geçenlerde öldü ve 2 yıl süren beraberliğimiz oldu ama sanki onunla beraber gibi büyümüştüm ve bu ayrılış ben de onarılması zor yaralar bıraktı çok geçmiş olsun elimden bişey gelse seve seve yaparım ama malesef çaresizlik böyle bişi işte :(

img

eğitimliköpek

19 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:,(

img

fushia

20 yıl 8 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

allah sabir versin :(((((

img

ayn

19 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

başın sağolsun arkadaşım inan ağlayarak okudum yazdıklarını çünkü benim bebeğim de 12 yaşında ve ben onun öleceği fikrine kendimi bir türlü alıştıramıyorum,belki de tek kötü yanı bu hayvan beslemenin..onun ölümü,hastalıkları..dayanılmaz biliyorum..ama kaçınılmaz biliyorsun..seni hiç unutmayacaktır eminim.

img

pinki

19 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

canım gerçekten semi için çok üzüldüm bende bebeğimi iki yıl önce senin gibi kaybettim ailece çok perişan olduk onu hala çok özlüyoruz ama şimdi yeni bir oğlumuz var tabiki onun yerini tutamaz.Hayvan severim ama birdaha eve hayvan almayı düşünmüyorum demişsin aynılarını bende söyledim sonra yine dayanamadım iyi ki de dayanamamışım

img

pilars

19 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

canım gerçekten semi için çok üzüldüm bende bebeğimi iki yıl önce senin gibi kaybettim ailece çok perişan olduk onu hala çok özlüyoruz ama şimdi yeni bir oğlumuz var tabiki onun yerini tutamaz.Hayvan severim ama birdaha eve hayvan almayı düşünmüyorum demişsin aynılarını bende söyledim sonra yine dayanamadım iyi ki de dayanamamışım

img

pilars

19 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

;((((((( bir kööpeğim olmamasına rağmen çok duygulandım ama ben ne olursa olsun alcam bitane seni anlıyorum diyemicem çünkü anlıyamam o duyguyu hiç yaşamadım.üzme kendini fazla dostum arkadaşlarında dediği gibi çaresizlik böle bişe işte...;( ne dicemi bile bilmiorum çokkkkkkkkkk üsüldüm

selinoy ilk başta ne kadar üzüldüğümü anlatamam :(( duygularını çok iyi anlıyorum çünkü benimde çok tatlı bir köpegim var o aklıma gelidi birden hadi o da ölürse diye düşüncesi bile çok kötü senin adına çok üzüldüm bunu bilmeni isterim ...

img

cırpık82

19 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ