Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

sonu bu kadarmış:((((( - 2.sayfa

köpeğim semi.. şuan bize veda ediyor acı çekiyor köpeğim böbreklerin,kalbinden,midesinden,bağırsaklarından rahatsız köpeğim kan kusuodu,kan çıkartıodu hep popsundan kansız şimdi,diş etleri beyaz,buz gibi hayvan.. 13 yaşında çok yaşlı... yürüyemior,bi bacağında ödem oluşmuş,böbrekleri işlevini yapamadığı için.. 6 gün oldu hiçbirşey yemiyor,ilaçlar ilaçlar,doktorlar doktorlar hiçbiri semişimi iileştiremedi 4 gün serum yedi,sadece iki adım attırdı hayvana.. şu an çok kötü vet.e telefon açtı annem,daha fazla acı çekmemesi için yarın uyutacaklar köpeğimi.. tanrım bu ne acı,ne ızdırap.. 13 senem beraber geççti,bu köpekle büyüdüm ben şimdi bize hoşçakalın diyor... onu çok seviyorum... acı çektirme sen ona Allah''ım..yardım et sen ona..!!!! akıllı köpeğim benim.. insan gibydi.. sanki bi parçamı alıp götürüyolar benden.. söküyoalr kalbimi sanki yerinden.. öyle de güzel bakıo ki gözlerimize.. UNUTMAYACAĞIM SEMİ SENİ... hatıralarda,dökülen göz yaşlarımda kalacak bnm köpeğim.. asla bi hayvana bu kadar bağlanmayın,evinize almayın,bakın sokaktaki hayvnalara.. onların ömrü çok kısa çünkü,sonu geldiğinde siz de acı çekiyorsunuz... hayvanseverim ama asla evime hayvan almicam.. başıboş hayvanlara yardım ederim bundan sonra..(ediyodum da zaten)

img

selinoy

19 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

canım öncelikle başın sağolsun. senin için çok üzüldüm gerçekten. benimde bir köpişim var adı bıdık. iki gün önce bulduk birbirimizi. yaşadığın şey gerçekten kötü. daha önce çok sevdiğim muhappet kuşumu kaybettim ben de. aradan çok çok uzun zaman geçmesine rağmen resimlerini gördükçe hala ağlıyorum. işte böyle geliyorlar ve apansızın da gidiyorlar bu çok kötü. bence yeni bir dost al kendine biraz zaman geçtikten sonra yoksa acın hiç hafiflemez.

img

cüce

19 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

basin sagolsun:(((

img

tuce

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ