Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

arşive dönmüş düşündüklerimiz.demek yeni şeyler söylemek lazım yaşam hakları üstüne!!! - 3.sayfa

tüm hepsievcil sitesi sakinlerine merhabalar diyorum.arşivde meetjoeblack adlı arkadaşa şilacık adlı arkadaşa ve onların nezdinde bizimle düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlara geç kalmış bir cevabımı vermek istiyorum... meet''e: hayvanları sevdiğini düşünüyorum hem de hepsini...buluşamadığımız nokta dünyada en güçlü canlı biziz o yüzden yaşatma insiyatifi şu an elimizde senin saldırgan katil dediğin bir çok hayvan öldürmeyi seven hayvan insanlar yüzünden şu an özel parklarda 50 60 tane kalmış ve sergilenip para kazanılıyor sırtlarından...merhamet diğer yüzde ellisidir insanın.bir bit ile bir at arasında bir kelebekle bir fare arasında fark yoktur.var diyenler yaşamda;kör bir insanla gören bir insanı yürüyen bir insanla yatalak bir insanı da ayıran kişilerdir...suçluyu kazı altından insan çıkar,hastayı kazı altından insan çıkar...sevgi ve muhabbetle selamlıyorum seni... şilacık '' a : vermeye çalıştığım mücadelede yanımda oldugunu bilmek hatta benden daha çok o forumun savunucusu oldugunu görmek çok güzeldi...insanlara zarar veren hayvanları savunmak için öldürmemiz gerekli diyenlere sor bakalım şilacık...insanlara zarar veren-ağaçları kesip arsa yapan,evleri eksik harçla yapan,insan organları satan,dünyada açlığa sebep olan hastalığa savaşa sebep olan-insancıkları neden öldüremiyoruz daha mı masumlar bir yılandan sor da cevaplasınlar iki ayaklı katilleri.canileri nerelerinde saklayacaklar bakalım...sonsuz bir sevgiyle ellerinden öpüyorum....eyvallah ve diğer tüm forum dostlarına : YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR,YAŞAMAK BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE İNSAN GİBİ KALLEŞCESİNE DEĞİL HERHALDE DEĞİL Mİ ? NOT:forumumuzla ilgili tüm muhabbet ve bilgilendirme burdan devam edebilir umarım tüme hepsi evcil yetkililerine bize bu izni vermelerini rica ediyorum saygılarımla...

img

emrahche

20 yıl 1 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet mesela ben okulda küçük bi duyuru yaptım..elimden geldiğince zavallıların durumunu anlatmaya çalıştım.çeşitli barınak adresleri verdim,işte çeşitli site isimleri fln..inşallah duyarlı insanlar yardım etmeye çalışacaklar.bende barınaltaki köpekleri okuldan kalan zamanımda gezdiriyorum,zavallılar o kadar çok seviniyorlar ki beni görünce....... keşke herkes elinden geleni yapsa...

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ