Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

tavsanımın tüyleri dökülüoo

slm ya benm tavsanımn tüyleri uzun zamandr acaip dökülüo bole cektiin zaman elnde kalıo sewnce heryerde ucusuo neden acaba

img

tugba1986

19 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aşırı derecede değilse bu normaldir fakat derisine kadar dökülme olayı varsa beslenmeden kaynaklanır ... kendini sürekli kasıyor yalıyorsa uyuzlukdanda olabilir... ama dediğim gibi aşırı diilse normaldir benim tavşi her zaman tüy dökerdi ama aşırı diil..

img

wolf_alone

19 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya asırı derece dokuo hani korktuklarn da birden dökülar ya dewamlı öle döküo bide dewamlı yalanıo uyuz mu olmustr gerci hep ewde duruo ???

img

tugba1986

ÖZEL MESAJ

umarım tavşanına tatlı türünden bişiyler vermiyorsundur tüy dökmenin nedeni besin kaynağının eksik olmasından dolayıdır.. yıkarkende sabun deterjan gibi maddeleri kullanmamalı sorun dahada devam ederse veteriner hekime gitmelisin... sürekli kendini kasıyorsa uyuz olmuştur ...

img

wolf_alone

ÖZEL MESAJ

"yıkarkende sabun deterjan gibi maddeleri kullanmamalı " demek tavşanımızı yıkayabileceğimiz anlamına mı gelio wolfalone?

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tugba tavşanını nasıl beslediğin hakkında bilgi verebilirmisin?

img

sevgiyuvası

ÖZEL MESAJ

ya gercekten tavsanımızı yıkaabiliomuuz bn hc yıkamadm zararlı die.bn tavsanıma kuru yem pelet yem bide leblebiyi karıstırıp weriorum arada yanında havucla marul weriorum dengeli beslendiine inanıorum...

img

tugba1986

ÖZEL MESAJ

yıkarsın sade sıcak hafif ılık suyla yıkarsın anca yapışmış kakaları silmek için aşırı olmamak üzere zarar vermeyen sabunlardan kullanırsın ama ben hic kullanmadım saf temiz su ile yıkadım .... DOĞA ortamında nerden bulcak HACI ŞAKİR SABUNUNU :))) ben doğasal yaklaşıyorum olaylara... uzmanlık alanına angarovet bakar... zaten fikirlerimiz hep aynı oluyor sevgi yuvası... leblebi veriyorum demişsin tugba umarım beyaz leblebi değildir... sarı leblebiyide asırı verme tuzlu olmuyacak 3 günde bir ver leblebileri...

img

wolf_alone

ÖZEL MESAJ

ya beyaz leblebide weriorum zararlı mı??

img

tugba1986

ÖZEL MESAJ

walla ben tavşanımı aldım günden beri hiç yıkamadım,tüyleride bembeyaz pırıl pırıl,hergün yalıyo paklıo tavşanınız ishal olmadıysa yada dışkı yumuşaması olmadıysa tüylerine de hiçbişi bulaşmaz ben tavşanıma sadece yonca lifi içeren pelet yem veriyorum leblebi hiç vermedim yeşil sulu gıdada vermedim wolfalone sen veriyorsun ama tavşanın doğduğu günden beri yanında ve beslenmesi sen nasıl alıştırdıysan öle şekillenmiş tavşanını bi petshoptan alanlara angoravet in yazılarını okumalarını öneririm

img

sevgiyuvası

ÖZEL MESAJ