Diğer Evcil Forumları > Tavşan
tavsanımın tüyleri dökülüoo - 2.sayfa
slm ya benm tavsanımn tüyleri uzun zamandr acaip dökülüo bole cektiin zaman elnde kalıo sewnce heryerde ucusuo neden acaba
ya sevgi yuvası bişi sorcam bn tavsanıma pelet yem veriorum ama mecbur kalmadkca yemio acaba aldıım yerden mi bilmiorum sadece bi yerde buldm sen nerden alıosn pelet yemi
sonbahar sonu ve ilkbahar bası gibi dönemlerde tüg dökülmeleri görülür ikinci bir sebebte minarel yetersizliğidir
msn adresini verirsen ordan konuşabiliriz tugba
evt kendi ortamımca besledim tavşanımı ... normalde 6-7 yıl iken ömürleri benim tavsan 9-10 yıl yaşadı ... ilk rahatsızlığında veterinere götürdüğümde çok iyi bakmışsınız ya neyle beslediniz ömrünü uzatmışsınız dedi ... yani elinizdeki bir canlıya en iyi bakabilme özelliğiniz kendi elinizde ... belgesellerin çok yardımı oldu bana beslemem konusunda doğa tavşanı ev tavşanı benim için fark etmior ben doğadaymış hastalandığında hangi meyve ve sebzelerin iyi geliceğini bilebiliyorum... benim tavşan doğduğundan beri hiç veterinerlik bir durum yaşamadı sağsağlim yaşadı... Son gidişinde zaten ömrünün sonuna geldiği için rahatsızlanıp veteriner hekimin kontrolünde hayata veda etti ... beyaz leblebi olayına gelince ... kabız olmasına yol acar büyük dışkısında zorluklar yaşayabilir ben sarı leblebi veriyorum ama aşırı diil dediğim gibi 3 günde bir ... ançak tavsanınız leblebiyi görünce saldırcaktır :)) o yüzden erişemiyecegi yerlere koyun... dahada geniş bilgi istiyorsan [email protected] a mail at ben askerde oldugum için sürekli online olamıyorum...
merhaba tugba1986 tavsan yikanilmaz hic bi sekilde ne deterjanla nede sabunla. Tavsanlar zaten temiz hayvanlar haftada bi kez islak bi bezle silebilirsin ama kurulamak sartiyla tabi. Tavsanin daha yavruysa yeminden ve suyundan baska hic bisey verme. marul veya meyve tarzinda bisey verme cünkü ishal olur, eger ishal olursada kurtulma sansi olmaz.