Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
125*45*60 MAS SEHPA LI....(RESİMLİ) FULL
Kendi kullandığım 120*45*60 mas marka 2 yıl garantili (garanti 1 yıldan fazla kalmıştır)atman 3338 1ton su filtre kapasiteli akçaağaç sehpa lı 200 w ısıtıcı 1 vatoz 20cm.3 adet 6cm discus ile beraber satılık .filtrenin içi dolu şekilde. satma nedenim 3 lü set akvaryum kurmamdan dolayıdır. Fiyat :625 ytl dir.ürünlerin hepsi faturalı ve garantilidir.
ayrıca cam 8mm ve 2 adet grolüx florasan 1 i sera plant color 4900 kelvin (bitki için)
sadece boş akwaryum satıyomusun filtre falan hiçbişi istemiyorum SADECE AKWARYUM???
arkadaşım sadece boş akvaryum ve masası (masasız satamam akvaryumu satınca masayı ne edecem )400 ytl (+ birşey yok yanlız akvaryum ve masa sadece )
çok diyosun ya ben iguanam için almayı düşünüyodum ama fazla diyosun we masada benim işime yaramaz.eğer masa olmazsa ve fiyatla ilgili bişeyler yaparsan ben her zaman varım.
masasız veremiyorum. ayrıca iguana için sana cama cam akvaryum öneririm marka akvaryum deil. onlar daha ucuzdur. bu boydaki bir akvaryumu cama cam 100 e de alırsın 80 e de.ama mas akvaryum piyasaa ki en kaliteli markadır.
önerin için çok saol:)
önerin için saol:)
Rica ederim.:)
Dostum ankardamısın ankadaysan ben alabilirim o akvaryunu senden eger satmak istersen