Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
125*45*60 MAS SEHPA LI....(RESİMLİ) FULL - 2.sayfa
Kendi kullandığım 120*45*60 mas marka 2 yıl garantili (garanti 1 yıldan fazla kalmıştır)atman 3338 1ton su filtre kapasiteli akçaağaç sehpa lı 200 w ısıtıcı 1 vatoz 20cm.3 adet 6cm discus ile beraber satılık .filtrenin içi dolu şekilde. satma nedenim 3 lü set akvaryum kurmamdan dolayıdır. Fiyat :625 ytl dir.ürünlerin hepsi faturalı ve garantilidir.
istanbuldayım.ist den alabilirsin yada senin bildiğin bir yollama şekli varsa öyle de yollayabilirim kargoda kırılırmı bilmem.ankara dediğin 4 saat
SADECE AKVARYUM VE AKÇAAĞAÇ MOBİLYASI 360 YTL OLUR.AMA SADECE AKVARYUM VE MOBİLYASI.
Arkadasim akvaryumunu ve masasini almayi ciddi sekilde dusunuyorum.Ben ist/atakoyde oturuyorum telefon verebilirmisin?
0505 521 34 14 adım fatih
ben de ist bayrampaşadayım
Ben bu akvaryumu senden alsam eve nasil sokacam fatih kardes baya buyuk bu ya :)
banada küçük geliyor 1500 cm ini yaptırıyorum 3 lü olarak set.ama senin ev küçükse bilemem. ama ataköy bana yakın sana yardımcı olurum.
İlan günceldir.
baliklar haric akvaryum+filitre 250 milyon hemen gelip alayim kartalda oturuyorum.
akvaryuma masasiyla beraber ve filitre icin 250 vereyim gelip alayim bende istanbulda kartalda oturuyorum [email protected]