Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Kırmızı Muhabbet Kuşu? - 2.sayfa
Bunu muhabbet kuşları resimleri arasında buldum. Bu bir muhabbet kuşu mu?
Galiba haklısın Bourke Muhabbet Kuşu bu. Çok güzellermiş, muhabbet kuşuna da çok benziyor. Aşağıdaki resimlere bakın...
kuşlar çok güzel resimlerin olduğu siteyi ziyaret ettim adamlar yapmış DNA sı ile GEN ile uğraşmış ben tarzanca bu kadar çözdüm arkadaşlardan biri bu bilgileri bize çevirebilirse sevinirim Türkiyede bunu başarırlarmı bilemiyorum.zaten diğer renklerde bi şekilde uğraşılarak ortaya çıkmadımı ben isterdimki biz Türkler yapalım maalesef
nerden koydun bu resimleri zaten hastayım kuş diye resimlerin olduğu siteyi tarzanca ingilizcemle çevirecem diye canım çıktı 2 saatte birşey anlamadım ama orada papağan diye söz ediyor lakin muhabbetlerde taklit yeteneği vardır papağan gibi bu ayrımı yapmamış olabilirler veya saatlerce bişeyler anlamaya çalıştım ingilizcesi iyi olan biarkadaş lütfen bi özet çıkarsın neler anlatmaya çalışıyorlar
yaw burda anlatılamk istenen 1.kuşla 2.kuş arasındaki benzerlik ve farklar.resimdeki 2 kuş 2 ayrı tür.farklılıkları va benzerlikleri var.o anlatılamya çalışılmış orda bence.örneğin 2 türün benzerliklerden birisi(1. madde) çift ve geniş beyaz kanat çizgileri.farklılıklardan birisi renk.olay budur oku oku kudur
EYYY ALLAHIM EYY NELER YARATMIŞSIN BU NE GÜZELLİK NE ENDAM NE HAVALILIK E HAVALI VE GÜZELLER MAAŞALLAH BUNLAR EVET MUHABBET KUŞU
cici kuş ne kadar safsın... bunlar tamamen dna lar ile oynanarak elde edilen bir nevi laboratuar kuşları. muhabbet ve diğer papağan türlerinin kırması.... yapılması çok makbul bişey de değil ayrıca...renkleri göze hoş geliyor diye.zenginlerin bahçe partilerinde renk olsun diye fosforlu tavşan filan da üretip salıyorlar ortaya.kendi manevi tatminimiz için herşeye bu kadar müdahale etmemek lazım.... işin sonuda rengarenk insanları kafeslerde görmek de var.....
sende yaniliyorsun ezgicanta, bu kus tamamen baska bir cinstir ancak muhabbet kuslarina cok yakindir zaten ayni ülkeden gelir. bir parakeet tir. adi bourke nin papagani baska bir cok rengi var yesil mavi olmak üzere bourke`s parrot yada Neophema Bourkii latince ismi zaten kalin kuyruguna bakarsaniz daha farkli yapisini anlarsiniz.
ben parakeet`in ne olduğunu ve nasıl olduğunu biliyorum. anavatanı avustralya`dır ve doğada bulunan rengi de mavidir. bu resimlerin alındığı siteyi çok önceden gezmiştim. burada gördüğünüz resimler dogada olan kuşlar değil özel üretimler.parakeet`ler mavidir.diğer tüm papağan türlerine yaptıkları gibi bunlarında renkleri ile ilgili uğraşıyorlar. sultan papağanlarınında doğada bulunan rengi gridir.ama sen hiç pet shoplarda gri renkli sultan papağanı gördünmü....
valla cok bilgilisin senle nasil basa cikicam ben latince ismini verdim sen hala laboratuarda boyanan tavsanla bir tutuyorsun ben senin görmedigin kadar cok kus gördüm ama inan kuslar laboratuarda üretilmiyor genetik olarak renklerin saklanip öne cikmasi icin esleme yapiliyor insanlari yanlis bilgilendirip dogada bulunmuyor diyosun bu ne?arkadaki ks ne renk??
eminim senin doğal ortmında daha çok kuş vardı....daha fazla kuş görmüş olman normal. yazdıklarımı anlamamanın sebebi ise benim değil tıbbın konusu. arkadaki kuşun ön tarafı kırmızı,ama kanatları da öndeki kuş gibi mavi....oysa yukarıdaki resimlerde kuşların kanatlarıda yeşil,kırmızı ve sarısı dahi var. bu resimlerin yer aldığı siteyi gezersen zaten orada da bunlar yazıyor.ama diyorsanki ingilizce bilmem git tercüme ettir.... sana kuşların latince ismini bile yazdım demişsin,birşeyin latince ismini bilmek herşeyi açıklıyorsa git bak bakalım moron`un latincesi neymiş...kulağa hoş geliyorsa sana nik yaparız..... ben sana başka cvp yazmıycam nasıl olsa türkçe anlamıyorsun...bende latince bilmiyorum.... hadi kal sağlıcakla