Akvaryum Forumları > Firma Rehberi
evde ördek beslenir mi?
meraba. evde ördek beslemek istiyorum fakat bunun mümkün olup olmadığını bilmiyorum. Bu mümkün müdür?eğer olabilirse hangi tür ördek olabilir?aylık masrafı ne olur?
masrafı ucuz zaten cins ördek besleme normal bildiğimiz ördek daha iyi yani daha az isteği oluyo.ama ördek beslemeni tavsiye etmem sonuçta evde yaşayacak bi hayvan değil onada yazık sanada
merhaba öncelikle şunu söylemek istiyorum ewde ördek beslemek istemen çok güzel bişi ben de besliyorum ewde bir ördek hatta büyüdü kocaman oldu benimki. çiftleştirdik başka bir arkadaşın ördeği ile şu an yavruları war elimde 2 tane. Birini vermek istiyorum birine...
İlgine teşekkür ederim Sechil. Ördeklerinden birini almak isterdim ama şu an yurtta kaldığımdan dolayı bu mümkün değil. İstanbul da öğrenciyim ve önümüzdeki sene eve çıkıcam. Ben sadece şimdiden araştırma yapmak istedim. Ördekleri sevmeme rağmen evde besleme konusunda ya da ördekler hakkında hiç bilgim yok. Daha fazla bilgi verirsen sevinirim. [email protected]
Mistelhoy, Benim 30-35 tane muhtelif cinste ördeğim var.Geniş bir bahçe ve havuz filan mevcut tabii.Gerçi hemen her tür kümes hayvanı var.Muhtelif cinste tavuklar,sülünler,hindiler,tavuslar,beç vs. Ördekler yeşilbaş,angıt,pekin,amerikan,karolin,mandarin,bunların bazı melezleri ve bilmediğim başkaları.Ördekler oldukça sevecen hayvanlar.Ama uygun ortamda bakılmazsa hayvanlara yazık oluyor.2 gün evvel birileri bakamamış bir ördek getirdiler.Evde 6-7 ay beslemişler.Hayvan kimi görse peşinden ayrılmıyor.Ama elden yem vermezsen de aç kalıyor.Hayvan yem yemeyi ve diğer ördeklerle iletişim kurmayı öğrenmemiş.Tek başına dolanıp duruyor.Sence yazık değil mi bu hayvana.Ayrıca evde ördek beslemek isteyenlere uyarı, çok pisliyorlar ve uygun havuz ortamı olmayınca çok pis kokuyorlar.Bilgin olsun. Sait
selam o çok kümes hayvanı olan arkadaşım. ya şaşırdım zor olmuyor mu bu kadar hayvana bakmak. tek başına mı bakıyosun. bi de bi sorum daha war hangileri birbirleriyle melez kurabiliyor?? en çok merak ettiğim yeşilbaş ve bildiğimiz evcil ördek kurabilir mi
Devo90, Yeşilbaş-biraz irice bir ördek.Bunlar küçük normal ördeklerle çiftleşmek istiyor ama yapamıyorlar.Ama pekin ile çiftleşebilirler çünkü pekinler yeterince iri oluyorlar.Sende yeşilbaş mı var.Bana dişi yeşilbaş lazım. Eğer hayvanları seviyorsan bakımları zor olmaz.Aksi takdirde çok zor olur. Sait
seçhil yavru ördek duruyosa talibim :)
Herkese merhaba, Uzun zaman önceki mesaj olduğunu biliyorum ancak ben 3 yıldır evde pekin ördeği beslediğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ona özel elbise diktim. Ailemizin bir parçası artık, bizden hiç ayrılmıyor.
bteomete, ördeğinin kıyafetli bir resmi var mı cok merak ettim doğrusu.bnde besledim ama alttaki beyaz tüyleri cıkmaya baslayınca ev ortamında hem biz hem o pek rahat edemedik.cünkü cok zordu bakımı.