Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Firma Rehberi

Mesaj Ekle

evde ördek beslenir mi? - 2.sayfa

meraba. evde ördek beslemek istiyorum fakat bunun mümkün olup olmadığını bilmiyorum. Bu mümkün müdür?eğer olabilirse hangi tür ördek olabilir?aylık masrafı ne olur?

img

mistelhooy

19 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaslar bnde evde toplm 4 ördk besledm ilk besledğm iki ördek ne yazkki bendeyken öldü :( daha sonraki yıl(yaz taatilinde) aldklarmsa 1,5 ay yasadı bndee onlara giysi dikmstm tam giysi saylmasada ama ayrılırken çok kötüü oldm nası baktıklarını hala hatırlıyorum :`( evde ördek beslemek gerçekten çok baska bisi bugüne kadar kedi köpek beslemedim ama beslenen ortamlarda1 aydan fazla kaldım ama onlara ne yapsanz ördegin kucağınızda uyurken size verdiği huzuru alamazsınız :) ben bu yaz gene ördek alıyorum ve bu sefer onları bırakmayı düşünmüyorum (!!ama lütfen kendine güvenemeyen onlara ilgi gösteremeyecek olan temizliklerini yapamayacak oln arkadaslar ördek almasın bu gerçekten çok önemli çünkü!!)

img

jass77

18 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayır ev onların yaşadıgı ortam degil hemde evde çok ses çıkarıyolar

slm arkadaşlar.eğer evde ördek beslemeyi bilip bu foruma uğrayan varmı aceba?? bende yeni pekin ördeği beslemeye başladım.henüz küçücük.karpuz falan yiyo devamlı su içiyo ve dışkısı kırmızı bu bir problem demekmi? ne yer,ne içer samandan yuva falan yapmamız gerekir mi yada kısaca neler yapmalıyız? lütfen yardım!şimdiden çok teşekkürler.

img

burçikrtl

17 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar bende ördegimi önce evde besliyordum ama olmadı bahçemiz var ona kümes yaptık şimdi orda besliyorum daha mutlu istedigim zaman gezdiriyorum,yüzdürüyorum evde cok üzülüyordum sebetin içinde mutsuzdu hep bagırıyordu evdede dolaştıramıyordum bende aldıgımda cok küçüktü şimdi kocaman beyaz beyaz tüyleri cıkmaya başladı ördegim herşey yiyor üzüm karpuz,domates,ekmek tabi yeminide alıyorum.domates ve karpuz yedigi zaman dışkısı kırmızı oluyor buda bi sorun degil normaldir.formları okuyorum sizleri cok iyi anlıyorum gercekten evde beslemek cok zor ben evde besleyemedim olmadı en sonunda bahçeye indirmek zorunda kaldım bahçesi olmayan bence almasın.

img

tuayse

17 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EaGgG!!! Evde kokar bea:D:)

ördeğin doğasında var kokar evde :) bide sesinden komşular rahatsız olabilir ...

img

alexxmanken

19 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki kedi kumu kullansak yine kokar mı? hamsterler içinde kedi kumunu öneriyolar zati kedilerde onu kullanıyo.Ördeklere bi zararı olur mu?

merhaba bende sizin gibi düşünerek ördek aldım evde beslenir sandım ama hiç te düşündügüm gibi olmadı cok pisletiyor ve çabuk büyüyor.Bahçemiz var oraya yer yaptık orda besliyorum.Eğer almadıysanız bahçenizde yoksa bence almayın hiç tavsiye etmiyorum.

img

tuayse

17 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elbette.Evde ördek beslenir.Biz de bir ördek var.Bakımı gayet kolay.Altını fazla kirletir ve de pis kokar hepsi bu kadar.

img

saat

17 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende 1 nisanda 2 tane ördek yavrusu aldım mısır çarsısından. Biri erkek biri dişi. Bunlar normal beyaz ördeklerden. Öyle cins felan değil yani. Bahçemiz yok, evin içindeler. Gündüzleri balkona çıkartıyoruz, leğende yüzdürüyoruz, akşamları koliye koyup içeri alıyoruz. Bazende bizim sokaktaki piknik alanına götürüp gezdiriyoruz. Hepimiz çok alıştık. Sözde büyüyüce zor olacağı için kesecektik. 40 günde kocaman oldular. Bazen altlarını pislettiklerinde kokuyorlar ama sürekli altlarındaki gezeteleri değiştiriyoruz. Ama bir türlü kıyamıyoruz. Büyüdükçe bakımlarıda zorlaşıyor ama bir okadar da alışıyorsun... Ama bizimkiler çok mutlu. Bizde öyle. Alırsanız kesinlikle tek almayın. O zaman ağlayabilir.

img

dilber1

17 yıl 1 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ