Hepsievcil
 
 

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yemi böceklendi:( - 2.sayfa

arkadaşlar bonnie marka yem almıştım temiz bir cam kavonaza koydum , grazia da vardı ondan öncede başkada vardı yani abartmıştım sanırım . neyse bunu eleğe döküp havalandırır gibi eliyordum bi baktım siyah uzun minik minik bişeyler düşüyor ve canlanıyor . ama hiç dikkatimi çekmemiş hemen verdiğim kaptakini döktüm pirinç ayıklar gibi baktım onda yoktu verdim. ne yapayım hemen yemi atayımmı?

img

nil70

20 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim kuşun yemide böcekleniyodu . yem kavanozundan kelebekler falan çıkıyodu artık.bende artık yemleri bi kutuya koyup buz dolabının alt tarafında saklamaya başladım .artık yemler her zaman taze ve serin :)

img

oguzg

20 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benimde kanaryamın yeminde böcek vardı yemi aldığım yere gittim bana güneşin altına koymamı söyledi sende öyle yapabilirsin ama sonra yemde böcek olmadığından emin ol

img

damlaylmaz

9 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ