Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
KEDİM SUYU KABINDAN İÇMİYOR! - 2.sayfa
Slm arkadaşlar.kedim suyu kabından içmiyor,musluktan içiyor.musluğu açıyorum kedim ağzını musluğa ağzını dayıyor ve suyu öyle içiyor.sizce bu normal mı kafam çok karışık.
aynı problemi bende yaşıyodum . bir gün tüm aile anneannemde kalmamız gerekti kedimize bir gün yetcek kadar yemek ve çok büyük bir tasla su bıraktık kedim ogün mecbur kalıp osudan içmiş şimdi pek çeşmelere şey yapmıyor istersen bide bunu dene yani çeşmeyi açma
valla ben kedimi mutfağa sokmadığım için.yasak olduğunu bildiği için zaten girmiyor. suyunu gayet kapta içiyor ole çokta bir sorunu yok yanlız suyu özellikle bu sıcak yaz günlerinde mümkünse 1-2 saatte bir yenileyin çünkü çok susuyolar. bide benle birlikte banyoya girip banyo yaparken çok su içiyo orada....
bide şunu soleyeyim kuru mama kabıyla su kaplar bazen 2` li halde bitişik oluyolar.bendde başta onu kullandım ama sonradan deiştirdim. kedilerimiz mamalarını yerken genellikle mamaları sularının içine düşürüyor.ve bu da suyu fecii bir şekilde kirletiyor bence ayrı ayrı kaplar alın