Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

cüce tavşan diye bişey varmı?

merhaba ben tavşan almak için aylardır annesine yalvaran birisiyim şimdi izin aldım ama bi sorun var eger tavşanım büyürse ben ona evde bakamam ben buranın çok eski yazılarınıda okudum cüce tavşan var diyorlar ama bazı pet shop sahipleri cüce tavşanların türkiyede olmadığını söylüyorlar BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN VE ACİLEN BANA YARDIMVI OLURLARSA SEVİNİRİM

img

tuana_504

19 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM TUANA CÜCE TAVSAN DİYE BİR CİNS VAR AMA BULMASI NEREDEYSE İMKANSIZ. BOL EVCİLLİ GÜNLER

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BUNLARA VELİKAN DA DİYORLAR

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

YANİ DEV CİNS OLANLARA VELİKAN DİYOLAR

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

slm dostum öyle bir cins vara arkadasların dedigi gibi onu zor bulursun ama sana tavsiyem cok büyümesin diyosan panda cinsi al digerlerine göre daha az büyüyo

img

slave

19 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM TUANA SLAVE NIN TAVSIYESINE UYUP PANDA CINSI ALMAK ISTERSEN VE ANKARADAYSAN YARDIMCI OLABILIRIM. BOL EVCILLI GUNLER

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

saolun arkadaşlar teşekkür ederim bgn pet shopa yeniden uğradım ve orda minyatür gözleri ve kulakları siyah olan ve SİNGAPUR tavşanı dedikleri tavşandan almaya karar verdim sizce almelımıyım

img

tuana_504

ÖZEL MESAJ

SLM TUANA ÖNCELİKLE ONUN SİNGAPUR DENİLEN CİNSTEN OLDUGUNA EMİN OLMALISIN. PET SHOPUNA SOR BAKALIM TAVSANIN BELGESİ VAR MIYMIS? DAHA ÖNCEDEN CÜCE DİYE SATILIP 3-4 AY SONRA NORMAL TAVSAN OLDUGUNU ANLAYAN BİRCOK ARKADASIM OLDU. HANGİ İLDESİN VE PET SHOPUN İSMİNİ VEREBİLİRSEN BÜTÜN ARKADASLAR SANA YARDIMCI OLABILIRIZ. BOL EVCİLLİ GÜNLER

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

bende minyatür panda cinsi tavsan aldım.avuç içim kadardı suan elim kadar.daha büyümez umarım.bilgisi olan varmı?daha ne kadar büyüyecek?

ben ankarada oturuyorum ama artık yardım etmen için çok geç bgn kendime bi tane aldım ama panda cinsi diil beyaz ve kırmızı gözlü olanlardan inşallah fazla büyümez genede saol yardımcı olduğun için

img

tuana_504

ÖZEL MESAJ