Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Yine Aynı Dert Ama:

ya arkadaşlar ben bu mesaja benzer bir tane daha yolladım ama artık sabrım kalmadı...Benim bir erkek bir dişi muhabbet kuşum war.bunlar eşleşmiyorlar ama belki yöntemlerle eşleştirebilirim.ya da eşleşmeleri için gereken etkenleri uygulayabilirim.bana yöntem(warsa) yazabilirmisiniz.ya ben bekledim bekledim hiç birşey olduğu yok artık olaya el atmanın zamanı geldi diye düşündüm. ha birde: ben erkek kuşuma haftada bir kaç kez abur cubur namına birşeyler weriorum(cips baharatlı bisküviler vs.)acaba bu iyimi kötümü?ya da bunlardan başka yem dışında neler werebilirim?(meyve sebze gibi)LÜTFEN YARDIMCI OLUN BENİ BU DERTTEN KURTARIIN!!!

img

asoşş

19 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YA bir de ben bişi sorcam ben dişiyi alalı bayağı bir oldu 2005 temmuzda aldım şimdi ben bu dişiyi değiştirmek istesem adam değiştirmez ben napcam???annem yeni kuş istemiyor zaten ben ne yapabilirim yardım lütfennnn!!!!

img

asoşş

ÖZEL MESAJ

benim bi yöntemim war kuslarım es almadıı zaman ayrı kafeslere koyup kafesleri birbirine yakın koyuyorum. 10 gün kalıyolar birbirlerine ötüserek deliriyolar sonra aynı kafese koyunca eslesiyolar. abur cuburdan ziyade meyve sebze vermeni tavsiye ederim. anne konusuna gelince degstirdigin kus simdikiyle aynı renk olursa belki anlamaz ne dersin? bol evcilli günler

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

asoşş merhaba .. öncelikle sabır çok önemli. bendekilerine uyguladığım yöntemi anlatayım. kuşa devamlı vermen gereken yemleri söyleyeyim. beyaz darı asfur ve yulaf ... hepsinden 1 kg alırsan yulaftan 250 gr. al iyice karıştır o şekilde ver. vitamın koymayı ihmal etme suyuna. birde kuşa 1 yumurta haşlanıp içine az mısırunu ve pirinç unu çok azda havuç rendelersen yumurtayla beraber iyi olur. bunları karıştır o şekide ver.bu yumurtayı ayrı yemliğe azar azar dök ve çeyreği kadar haşlanan yumurtanın kabununu ezerek yumurtasına karıştırabilirsin.bunu dene biraz fayda etmezse bildirirsen diğer yöntemleri anlatırım...

img

luck

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

asoşş demeyi unuttum abu cubur şeyleri ve baharat şeylerinden uzak tutarsan iyi olur.

img

luck

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 nizede çoook teşekkürler gokhankuscu84 ben bu yönteme benzer bir tane denedim bak: önce kuşları ayrı ayrı kafeslere koydum sonra bunları ayırdın yani birbirlerinin arasına engel koydum birbirlerini görmediler.bunlar öölece 1 hafta durdular birleştirdim ama tık yok... baharatlı şeyler wermiecem ama bunla ilgili küçük bir sorunum war kuşlar çok bunalıo die birazcık odaya salıyorum ben cips paketini açar açmaz erkek kuşum omuzuma konuwerio yani çok istiyor yemek ne yapmalı??? bu kuşların birbirine yakınlığını anlatayım;erkek kuşum limonu alalı bayağı bir süre oldu(1 seneyi geçti)dişi kuşumu söylediğim gibi 2005 temmuzda aldım.aldığımda yan yana koyduğumda kavga etmediler ama erkek kuşum çok sewindi dişi de hiç bir şey olmadı.(şimdi bunlar kafestemi eşleşir yoksa kafesin dışındamı?)kafesin dışında ise yani odada ise ben bunları saldığım zaman birbirlerinin yanından ayrılmıyorlar.yan yana geziyorlar.erkek dişiyi kaşıyor-sadece erkek-arasıra gagalarını birbirine sürüyorlar.bazen erkek dişiye yaklaşınca tüylerini kabartıyor we dişinin omuzuna wuruyor bu arada göz bebekleri küçülüp küçülüp büyüyor.yani anlatmak istediğim erkek dişiyi çok beğeniyor ama dişi yüz wermiyor.bu yöntemi uygulayacağım ama başka yöntemler de gönderebilirseniz sewinirim.... :)

img

asoşş

ÖZEL MESAJ

selam eğer yavru almak istiyorsan onları hiç kafesin dışına çıkarma ve yem su ve temizlik dışında hiç ilgilenme...

img

gündüzbeyli

19 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM ASOSS KUSLARIN KAFESIN ICINDE ES ALIRLAR. SU VE YEM DEGISTIRME HARICI HIC DISARI CIKARMA YERLERINI DEGISTIRME YUVASINI TAK VE SABIR. BOL EVCILLI GUNLER

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM:Lafımın kusuruna bakmayın lakin siz sorla güzelki yapmaya çalışıyorsunus.Ben hiç te bile burda yazılanlara katılmıyorum.bir erkek kuş dişi kuşu begenmiyorsa eş olma ihtimali dahi vermiyorum.yani boşuna beklemek boşuna kaybetmiş zaman .tavsiyem,kuşları değiştirmen.Yontem bile yok.verilen yöntem ancak güvercinler gecerlidir.saygılar.

solak: 1.si benim "dişi" kuşum erkeği beğenmiyor 2.si ben yorum yapılmasını değil sadece yöntem we çare istedim 3.sü yazan arkadaşlara da ayrıca çook çook teşekkür ederim

img

asoşş

ÖZEL MESAJ