Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Damızlık Yumurta - Günlük Civciv - Anaç isteyen var mı?
Hayvanlara, özellikle kanatlılara olan ilgimden dolayı hazırladığım bu sitede, süs tavuğu, ördek, sülün, keklik ve tavus kuşu türlerini tanıtmak, onlar hakkındaki ayrıntılı bilgileri paylaşmak istedim. 1996 yılında hobi amaçlı kurduğum çiftliğimde, yıllar içerisinde çok zengin bir hayvan koleksiyonuna sahip oldum. Alibaba Çiftliği`nden, sitemizde belirtilen tüm türlerin damızlık yumurta, günlük civciv ve palazlarından temin edebilirsiniz. Bu konuda bilgi almak için bize yazınız Çiftliğimizdeki bazı hayvan türleri: Süs Tavukları; Aracuana, Brahma, Cüce, Cochin, Dev Cochin, Denizli, Fizan, Habeş, Japanese, Langshan, Maran, Phoenix, Sultan, Turken, Wyandotte, Zibrit Sülünler; Kırmızı Altın Sülün, Sarı Altın, Sülün, Hatuni Sülün, Kral Sülün, Gümüş, Sülün, Kaniş Sülün, Kafkas Sülün, Ördekler; Mandarin, Karolin, Angıt, Ponpon, Ördek, Dik Ördek, Dik Ponpon Ördek, Tavus Kuşu; Mavi Tavus Kuşu, Beyaz Tavus Kuşu, Parçalı Tavus Kuşu, Sülünler; Kırmızı Altın Sülün, Sarı Altın Sülün, Hatuni Sülün, Kral Sülün, Gümüş Sülün, Kaniş Sülün, Kafkas Sülün, Kazlar; Kıvırcık Kaz, Boz Kaz, Sibirya Kazı, Keklikler; Kınalı Keklik, Beyaz Keklik, Çil Keklik, Hindi, Cüce Keçi ve Kamerun Koyunu olarak sayılabilir. Bu türlerin tamamı çiftliğimizde mevcuttur. http://www.alibabaciftligi.com adresinden, [email protected] mail adresinden veya 0532 2915343 numarılı telefonumdan bana ulaşabilirsiniz Alibaba - Gezbe
Ali Bey, merhaba, ben Bora Ciftligi`nden Mehmet. Yeni yeriniz ve siteniz hayirli olsun, bize komsu gelmissiniz. Pet Show` da gorusmek uzere.. Mehmet Akdeniz
İyi günler Ali bey yumurta ve civciv fiyatlarınız nedir. (Kanij sülün,beyaz mandarin,beyaz tavuskuşu,P.tavuskuşu) saygılar 0532 7094740
Ali bey, 2007 baharında Aracuana, Brahma, Dev Cochin, Langshan, (varsa Salmon Favorella ve Minorka) ve kazlardan ve hindilerden 5`er adet civciv veya palazı almak istiyorum topluca uygun bir fiyat verebilir misiniz? saygılarımla [email protected]
Ali bey, 2007 baharında Erzincan`daki emekli babama götürmek için Aracuana, Brahma, Dev Cochin, Langshan, (varsa Salmon Favorella ve Minorka) ve kazlardan ve hindilerden 5`er adet civciv veya palazı almak istiyorum topluca uygun bir fiyat verebilir misiniz? saygılarımla [email protected]
merhaba Ali abi ben sercan pet show fuarından hatırlarsın nasılsın iyisindir inşallah senle görüşmek isterim çiftliğe gelmekte isterim en kısa zamanda seninle irtibata geçicem görüşmek üzere TEŞEKKÜRLER.
Selam Alibaba, Bana birkaç adet kanatlı lazım. Bir çift sarı altın, Bir adet dişi kırmızı altın Bir adet dişi hatuni Bir adet erkek karolin Bir çift sibirya kazı(Bende tek var.Cinsini bilemiyorum.) Bir dişi beyaz tavus(Bende erkeği var.) Bunları temin edebilirmisiniz.Fiyatları ne olur. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Sait Işık/İstanbul 0532-7928605
alibey cevap yazmıyorsun olmuyo böyle
[quote="qwez "]alibey cevap yazmıyorsun olmuyo böyle [/quote] :D
MHB ALİ BEY BEN SÜS TAVUKLARI YUMURTALARI FİYATINI SORACAKTIM [email protected] adresıme mesaj gönderırsen sevınırım