Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Damızlık Yumurta - Günlük Civciv - Anaç isteyen var mı? - 2.sayfa

Hayvanlara, özellikle kanatlılara olan ilgimden dolayı hazırladığım bu sitede, süs tavuğu, ördek, sülün, keklik ve tavus kuşu türlerini tanıtmak, onlar hakkındaki ayrıntılı bilgileri paylaşmak istedim. 1996 yılında hobi amaçlı kurduğum çiftliğimde, yıllar içerisinde çok zengin bir hayvan koleksiyonuna sahip oldum. Alibaba Çiftliği`nden, sitemizde belirtilen tüm türlerin damızlık yumurta, günlük civciv ve palazlarından temin edebilirsiniz. Bu konuda bilgi almak için bize yazınız Çiftliğimizdeki bazı hayvan türleri: Süs Tavukları; Aracuana, Brahma, Cüce, Cochin, Dev Cochin, Denizli, Fizan, Habeş, Japanese, Langshan, Maran, Phoenix, Sultan, Turken, Wyandotte, Zibrit Sülünler; Kırmızı Altın Sülün, Sarı Altın, Sülün, Hatuni Sülün, Kral Sülün, Gümüş, Sülün, Kaniş Sülün, Kafkas Sülün, Ördekler; Mandarin, Karolin, Angıt, Ponpon, Ördek, Dik Ördek, Dik Ponpon Ördek, Tavus Kuşu; Mavi Tavus Kuşu, Beyaz Tavus Kuşu, Parçalı Tavus Kuşu, Sülünler; Kırmızı Altın Sülün, Sarı Altın Sülün, Hatuni Sülün, Kral Sülün, Gümüş Sülün, Kaniş Sülün, Kafkas Sülün, Kazlar; Kıvırcık Kaz, Boz Kaz, Sibirya Kazı, Keklikler; Kınalı Keklik, Beyaz Keklik, Çil Keklik, Hindi, Cüce Keçi ve Kamerun Koyunu olarak sayılabilir. Bu türlerin tamamı çiftliğimizde mevcuttur. http://www.alibabaciftligi.com adresinden, [email protected] mail adresinden veya 0532 2915343 numarılı telefonumdan bana ulaşabilirsiniz Alibaba - Gezbe

img

alibabaciftligi

19 yıl 1 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ALİ BEY CİVCİVLERİ ÇOK SEVİYORUM AMA BİRTÜRLÜ ALAMIYONUM LÜTFEN BANA YARDIM EDİN

img

civcivarıyorum

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAMLAR ARAKDAŞLAR BENCE İNSANLAR I MAKARAYA ALIYORLAR, SİTESİN DE DAMIZLIK YUMURTA SATIŞIM YOKTUR DİYE BÜYÜK VE KIRMIZI HARFLERLE YAZIYOR ÜSTELİKTE BURA DA CEVAP VERMEMESİ İŞİN BAŞKA BİR KISMI TABİKİ FİKRİNİZE ...

img

adventureee

16 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar etlik ve yumurtalık bakmak isteyenler için civciv mevcuttur isteyen olursa tel 0 532 405 94 55...Etlik civcivler günlük olup aşıları yapılıp kurutulup gönderilecektir,yumurtalık yarkalar da 1-30 -60 -90 günlük tercihe göre gönderilecektir,yarka fiyatları 90 günlük 9 tl dir...

img

mzmz600

18 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ