Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Dondurulmuş ARTEMİA ve dondurulmuş kurt
Arkadaşlar dondurulmuş artemia ve kan kurdu steril paketlerde suya salınım sıfır.ilgilenen arkadaşlardan cevapları bekliyorum fiyatları yazacağım meraklanmayın. ben discuslarda kullanıyorum inanın balığın gelişiminde ayrıbir önem taşıyor balıklar bi anda boyatmaya başladırlar.yaklaşık 1.5 aydır veriyorum siz yeterki istklerinizi yazın birde bu aralar herzaman siteye giremiyorum iş dolayısı ile kusura bakmayın.ürünler yurtdışından geliyor. ama enkısa zamanda cevap yazacağım
selam fma55 ben ilgilenirim.cevaplarını bekliyorum
uygun fiyatla bende ilgilenirim.
markası,fiyatı ve kutu içindeki miktarıne kaç gram yani bunları söylersen bende ilgilenirim
bu akşam resimleri ekliyorum
Arkadaşlar resimleri alt alta yaptım ama olmamış sanırım ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
selam fma55 Resimler normal ben gorebiliyorum.Bu tip ürünleri çok ardadım ama bulamadım.Yalnız burdaki kar kurdu galiba.Bunların plankton ve krill olanı varmı?Birde fiyatları yazarsan çok sevinrim.
sevgili evcil dostları zamanında bende çok aradım bu ürünleri imdi sizlerle de paylaşayım dedim.hatırlıyorumda aday pet den 25 ytl ye almıştım bir zamanlar. fiyatlara gelince paket olan (kurt)tam ismini yazmıyorum rahat anlaşılsındiye :10 ytl dondurulmuş artemia:125 gr 8.5 ytl
Hepsievcil yetkililerinden rica ediyorum şu resimleri alt alta düzeltebilirmisiniz.Sayfa formu genişlemiş