Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Dondurulmuş ARTEMİA ve dondurulmuş kurt

Arkadaşlar dondurulmuş artemia ve kan kurdu steril paketlerde suya salınım sıfır.ilgilenen arkadaşlardan cevapları bekliyorum fiyatları yazacağım meraklanmayın. ben discuslarda kullanıyorum inanın balığın gelişiminde ayrıbir önem taşıyor balıklar bi anda boyatmaya başladırlar.yaklaşık 1.5 aydır veriyorum siz yeterki istklerinizi yazın birde bu aralar herzaman siteye giremiyorum iş dolayısı ile kusura bakmayın.ürünler yurtdışından geliyor. ama enkısa zamanda cevap yazacağım

img

fma55

20 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam fma55 ben ilgilenirim.cevaplarını bekliyorum

img

korki84

19 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

uygun fiyatla bende ilgilenirim.

img

falco

21 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

markası,fiyatı ve kutu içindeki miktarıne kaç gram yani bunları söylersen bende ilgilenirim

bu akşam resimleri ekliyorum

img

fma55

ÖZEL MESAJ

img

fma55

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar resimleri alt alta yaptım ama olmamış sanırım ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

img

fma55

ÖZEL MESAJ

selam fma55 Resimler normal ben gorebiliyorum.Bu tip ürünleri çok ardadım ama bulamadım.Yalnız burdaki kar kurdu galiba.Bunların plankton ve krill olanı varmı?Birde fiyatları yazarsan çok sevinrim.

img

korki84

19 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili evcil dostları zamanında bende çok aradım bu ürünleri imdi sizlerle de paylaşayım dedim.hatırlıyorumda aday pet den 25 ytl ye almıştım bir zamanlar. fiyatlara gelince paket olan (kurt)tam ismini yazmıyorum rahat anlaşılsındiye :10 ytl dondurulmuş artemia:125 gr 8.5 ytl

img

fma55

ÖZEL MESAJ

Hepsievcil yetkililerinden rica ediyorum şu resimleri alt alta düzeltebilirmisiniz.Sayfa formu genişlemiş

img

fma55

ÖZEL MESAJ