Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Dondurulmuş ARTEMİA ve dondurulmuş kurt - 2.sayfa
Arkadaşlar dondurulmuş artemia ve kan kurdu steril paketlerde suya salınım sıfır.ilgilenen arkadaşlardan cevapları bekliyorum fiyatları yazacağım meraklanmayın. ben discuslarda kullanıyorum inanın balığın gelişiminde ayrıbir önem taşıyor balıklar bi anda boyatmaya başladırlar.yaklaşık 1.5 aydır veriyorum siz yeterki istklerinizi yazın birde bu aralar herzaman siteye giremiyorum iş dolayısı ile kusura bakmayın.ürünler yurtdışından geliyor. ama enkısa zamanda cevap yazacağım
peki boyutları nasıl.Büyük balıklar yiyebiliyorlar yani farkedilebelicek kadar büyükmü?Eğer uygunsa denemek için 2 tane artemia alabilirim!
Bu ürünün bir websitesi varmı?
Arkadaşlar bunlar zaten büyük balıklar için artemialar en sağdaki resimdekiler blok olarak kesilerek gr olarak satılıyor ama soldakiler kurt kırmızı kan kurdu dediklerimizden ama gerçek kan kurdu ve steril renkleri zaten kan gibi kırmızı ama dışardan aldıkalrınız lağımlarda ve pis sularda yetiştirilen neolduğu belli olmayan ve parazit yayan kurtlardan deil bunlar.alan zaten bidaha almak için sıraya geçecek ben discus ve prenseslere veriyorum ufaklarada büyüklerede ama yavrular 3 haftalık olduklarında ancak yiyebilirler büyük çünkü onlar için.
peki artemia ne kadar guvenilir.o pakatte satılmıyormu?Ben deniz balıklarıma kullanıcam o yüzden güvenilirliğini merak ediyorum?
paketlerde satılıyor ve deniz balıklarında kullanan arkadaşlarım var bunlar asıl deniz balıkları için bire bir büyük oldukalrından resimlerini deepfıshing in artemia salinas diye bir başlığı vardı sanırım oraya atmıştım
o zaman 1 artemia 1 tane de kurt almak istiyorum.Ben Zeytinburnun da oturuyorum.Hafta sonları musaitim!
selam fma55 birşey daha sorucam sen nerde oturuyosun ankarada felanmı ankaradaysan çok iyi olur bide bunların sonkullanma tarihi feşan marmı? ayrıca bu kankurtları iyice yıkanmışmı temizmidir?
korki arkadaşım atla metroya terazidereye gel ben seni alırım ok gelmeden haber ver herzaman işyerinde olmuyorum.
Ayrıca resimleri düzenleyen yetkiliye ayrıca teşekkür ediyorum.
merhaba ben de ilgileniyorum uskudardayım ama hafta sonu ben de alabilirim diskus ve melek için hangileri uygunsa. sana ulasabilecegim bir tel filan yollarsan iyi olur mail adresim [email protected] kolay gelsin