Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Dondurulmuş ARTEMİA ve dondurulmuş kurt - 3.sayfa

Arkadaşlar dondurulmuş artemia ve kan kurdu steril paketlerde suya salınım sıfır.ilgilenen arkadaşlardan cevapları bekliyorum fiyatları yazacağım meraklanmayın. ben discuslarda kullanıyorum inanın balığın gelişiminde ayrıbir önem taşıyor balıklar bi anda boyatmaya başladırlar.yaklaşık 1.5 aydır veriyorum siz yeterki istklerinizi yazın birde bu aralar herzaman siteye giremiyorum iş dolayısı ile kusura bakmayın.ürünler yurtdışından geliyor. ama enkısa zamanda cevap yazacağım

img

fma55

20 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar şunu belirteyim.Ben bu işten kazanç beklemiyorum.İhtiyacımda yok.Yardımım dokunursa ne alaa Çünkü zamanında az paralar verip almamıştım bu dondurulmuş yemleri.

img

fma55

ÖZEL MESAJ

selam fma55 ben sana geliceğim zaman haber veririm mail adresin veya msn varsa daha iyi olur. [email protected]

img

korki84

19 yıl 11 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

alper arkadaşım ürün steril .steril olmasa bu paketlerde olmazdı zaten . sakın karıştırmayın en son resimdeki artemia ilk iki resim kan kurdu ama .

img

fma55

ÖZEL MESAJ

[email protected] msn adresim ist deyim bu arada alperen

img

fma55

ÖZEL MESAJ

fma55 bu kankurtlarının 32 tabletli paketler halinde olduğunu gördüm benim sorum bu tabletlerden birisi açıldığında mutlaka bitirilmelimi yada bir tableti 3/4 güne pay yapıp balıklara versek olurmu birde bunları buzluktamı muhafaza etmemiz gerekiyor?

img

srdrç

19 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dondurucu yada buzlukta muhafaza gerekiyor.Tabletten bir yada iki taneyi boş bir kaba yada kullanmadığın bardağa koyup sonra eridikten sonra kaşıkla yada ben pensetle yapıyorum verebilirsiniz.Diğerlerini dondurucuya geri koyun daha sonra kullanın.Tablet halinde olduklarından kullanımları kolay.Ama artemia lar blok halinde kırarak yada keserek çözülmesini beklemelisiniz.

img

fma55

ÖZEL MESAJ

fma55 dostum bunlardan burdura yollamazsın dimi :)

img

falco

21 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım yüklü miktarmı ne kadar kaç tablet lazım

img

fma55

ÖZEL MESAJ

yok kardeş fazla değil.. neyse boşver sıkıntı olmasın . saol

img

falco

21 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım zaten oraya yollamak imkansız.Uçakta olmadığından +olarak ben bunun ticaretini yapan birisi olmadığımdan okadar vaktimde yok.

img

fma55

ÖZEL MESAJ