Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Terrapin yardım - 2.sayfa

Arkadaşlar Terrrapin su kaplumbağası arıyorum. Sanırım Türkiye` de pek satılmayan bir tür. Ama yabancı sitelerde evde beslendiğini de gördüm.Ankara`daki petshoplarda bulabilir miyim? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim . Kırmızı yanak su kaplumbağası ve Malezya ?? (Emin değilim ama bu şekilde satılıyor ) su kaplumbağası hariç bir tür arıyorum . ( Ve tabi kara kaplumbağası da hariç ) Petshop bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım edin. Ben bildiklerime baktım ama her yerde kırmızı yanak vaaarrr.  4 tane Kırmızı yanak ,1 tane malezyam + 4 tane kara kaplumbağam var. Farklı bir tür istiyorum.

Petshop bilgisi olmayan arkadaşlardan da bakım için yardım istiyorum. Bir problem olur mu ? Bütün su kaplumbağalarını aynı akvaryuma koyucam. Başka bir tür tavsiye eder misiniz. ( Bakım, uyum vs. bakımından )

img

gglitter

19 yıl 2 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Malezya diye satılan kaplumbağaları Ankara`dan aldım ama satışı yasakmış.Üstelik bendeki kara kaplumbağalarının da satışı yasakmış.Satışı yasaksa niye satılıyor onu anlamadım. Üstelik Ankara`nın en merkezi yerlerinde ve petshoplarda. Yani gizli saklı da değil.???

Yine de ben, bendeki çizgili kaplumbağaya ve kara kaplumbağalarına ( kırmızı yanaklara da tabiki) çok iyi bakıyorum. Özellikle su kaplumbağaları bana geldiklerinde çok cılızdılar ama şimdi hiçbir sağlık problemleri yok ve oldukça da iyi besleniyorlar. Güneş görüyorlar. Kaplumbağalar hakkında forumlara bakıyorum.

Daha başka çeşit kaplumbağalarım da olsun isterdim. Özellikle de su kaplumbağaları. Bulamıycam galiba.

img

gglitter

19 yıl 2 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ