Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

FIYATLAR - 2.sayfa

ARKADASLAR GUVERCINLER ICIN 70-80 MİLYAR EDENLER VAR DENIYOR BU DOGRUMU BENI AYDINLATIRSANIZ SEVINIRIM [email protected]

img

captain_yunus

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

tahaa

18 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

alalım o zman taha antalyada varsa 3 4 saat uçan 4 5 takla ile giden

img

suluncu

20 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaslar okadar para vermeye gerek yok bende 10 tane saya güvercini var kar gibi beyazlar adet 20 ytl ye vercem 20 tanede azman var 5 er ytl ye onları veririm

img

ateş_

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kuscu arkadslar ben daha cok oyunlu kustan daha cok renklı kuş beslemey calisiyorum yeni kümes yapcam o nedenle kuşlar barıyom ateş senin kuşlar nası fıyatları ı gıbı ulasırsan [email protected] adresım sakaryalıyım sen nerelisin tsk ederim

img

koray

23 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

slmlar ben kuscu07 antalyadan...tahaa arkadasın dedığı gibi oyun kusu arayanlar ıcın guzel oyun kusları burada tane 30-40-50 arası değişiyor.özelıkle mezatta daha da içler acısı.ama renk kusunda durum farklı.bende o rakamlara alan satan gormedım.pekde ınandırıcı gelmıyor işin açıkcası cunku bu ısler bıraz da rant meselesı sanrım.:D bırde ısım satıyor arkdaslar.ben buarada adama sarı kafamıskıye takım 250 dıyorum almıyor aynı kusu gıdıyor tokat turhaldan 500 verıp alıyor bununda anlamıs değilim:D koray arkdsımızada eğer ıstersen benı ekle msn i elimde satmayı dusundum anaç bir takımımı var.uygun fıyata verecem görüşelim.

img

kuscu0779

17 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu nu yazmadan gecemeyeceğim seferci ve taklacı güvercinin iyisini bulmak ya yılların emeğini ister yada 1500 2000 ytl vermek ister a paradanda aldığınız kuşun damarını tutturmak var birde bu sitedeki yazıları okuyorum pek güvercinden anlayan arkadaş az tabii yılların kuşçuları internet bilmez geneldede yazan arkadaşlar genc

img

amecon

17 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ciddi ve iddialı bir mesaj bırakmıştım millet dalgasını geçti ama benim kuşlarımın damarını almak için, talip olan arkadaş cebine en az 15 milyarı koyup gelecekkk.işte o kadar.....haaa kuşlarımın gerçek değeri 25 milyardır buda böle bilinsinnn.....

img

katarsis

17 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slmlar arkadaslar bır oncekı yazımda da yazdım gıbı bu ısler bıraz da rant meselesı ve ısım.ayrıca o rakamlara ben ne alanı nede satanı gordum.adamlar anlasıyor aralarında o kusa 10000 cekıyor arkdasıda verıyor parayı alıyor sonra kus gerı para gerı hesabı maksat ısım olsun ısde. ne oıluyor sonra ısde x şahsının kusu 10000 alıcı cıktı ondan sonra adamın kumesı ndekı kargalarda değer kazanıyor :D... yalnız sunuda belırtmemlazım kı amecon arkdasımızın dedı ğı gıbı seferlı oyun kuslarını ızleyıpde ıyı damarın buldınmu parayı hak edebılır cunku bır emek var netıcede.bu konuda arkadasa katılıyorum yalnız süs kusuna cok yuksek paralar dokmekde bana garıp gelıyor...

img

kuscu0779

ÖZEL MESAJ

benim 15 milyar fiyat verdiğim bozlar 2006 yılında hollandaya 15 bin euroya satıldı......takriben 26 milyar para....

img

katarsis

17 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slmlar ; kardes sen satmıs olabılırsın ama ben gözumle gormeden yada kanıtı olmadan ınanmam.bızde ekmeği burnumuze yemıyoruz turkıyede cok sayılı kuscu arkadaslarımız mevcut kım nerede kaca kus satıyor kulağımıza gelıyor.gormemekle beraber bır sebab ın 7500 ytl ye satıldını duydum ve bunun gıbı bır cok laf duydum ama hıc keş para cebıne koyupda ku satanı gormedım. yalnız demek ıstedım de su satılıyorsa bıle oyun kusu hak eder derım cunku bellı bır emek var zaman ayırıyorsunuz ama süs kusunda bu yok...ama yınede ben bu paralar varsa bıle vermemde o kusu ucurmamda...

img

kuscu0779

ÖZEL MESAJ