Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
KEDİNİZİ EVE GETİRMEDEN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!!!! - 2.sayfa
kedinizi eve getirmeden önce eviniizde bulunması gerekenler: --- Kaliteli bir yavru maması. (Kesinlikle kapalı paketlerden alınmalı.) --- Mama ve su kapları. (Evinizden temin edebilirsiniz.) --- Yumuşak bir yatak. (Evinizdeki bir yastık ve karton bir kutudan yapabilirsiniz. Çünkü; size biraz alıştıklarında bidaha kolay kolay yüzüne bile bakmıyolar. ) --- Bir kaç tane oyuncak. --- Kedi kumu, kabı, kürek. ( Kediniz gelmeden önce hazır olmalıdır. ) daha sonra alınması gerekenler --- Kedi şampuanı. --- Tarak. --- Dökülen tüyleri toplamak için yapışkanlı rulolardan.
şilacık miniği annesinden ayırmamayı daha doğru buldum ve zaman geçmeden geri götürdüm. Teşekkür ediyorum.
çok iyi yapmışsın onur böylece hem daha sağlıklı büyür hem de daha mutlu olur..biraz da büyüyünce sana ve evine daha kolay alışır hem....=)
Bunların hepsi maddi şeyler,ben ona sadece sıcacık bir sevgi verdim.benım yatagımda uyuyordu,benım yemegımden yıyordu.hazır mama ıstedıgınde ıse avucumda yemek ıstıyordu.zaten wc sorunumuz olmadı o bıze ogrettı denebılır nereye yapması gerektıgını.
slm kediler için oyuncak ve özel tırnak törpüleyicileri unutmamak lazım yoksa evdeki koltuk kanepelere elvedea diyebilirsiniz... Hayvanseverlerin buluşma noktası www.pettr.com