Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

KEDİNİZİ EVE GETİRMEDEN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!!!! - 2.sayfa

kedinizi eve getirmeden önce eviniizde bulunması gerekenler: --- Kaliteli bir yavru maması. (Kesinlikle kapalı paketlerden alınmalı.) --- Mama ve su kapları. (Evinizden temin edebilirsiniz.) --- Yumuşak bir yatak. (Evinizdeki bir yastık ve karton bir kutudan yapabilirsiniz. Çünkü; size biraz alıştıklarında bidaha kolay kolay yüzüne bile bakmıyolar. ) --- Bir kaç tane oyuncak. --- Kedi kumu, kabı, kürek. ( Kediniz gelmeden önce hazır olmalıdır. ) daha sonra alınması gerekenler --- Kedi şampuanı. --- Tarak. --- Dökülen tüyleri toplamak için yapışkanlı rulolardan.

img

alpaslax

20 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şilacık miniği annesinden ayırmamayı daha doğru buldum ve zaman geçmeden geri götürdüm. Teşekkür ediyorum.

img

b_onur

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok iyi yapmışsın onur böylece hem daha sağlıklı büyür hem de daha mutlu olur..biraz da büyüyünce sana ve evine daha kolay alışır hem....=)

img

şilacık

20 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bunların hepsi maddi şeyler,ben ona sadece sıcacık bir sevgi verdim.benım yatagımda uyuyordu,benım yemegımden yıyordu.hazır mama ıstedıgınde ıse avucumda yemek ıstıyordu.zaten wc sorunumuz olmadı o bıze ogrettı denebılır nereye yapması gerektıgını.

img

elagiritli

18 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kediler için oyuncak ve özel tırnak törpüleyicileri unutmamak lazım yoksa evdeki koltuk kanepelere elvedea diyebilirsiniz... Hayvanseverlerin buluşma noktası www.pettr.com

img

koray136

21 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ