Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
sizce hangisi olmali?????? - 2.sayfa
arkadaslar bana bir tavsiyede bulunabilirmisiniz??? ben ailemize bir köpek almak istiyorum yani bizle yasiyacak benüc tercih arasinda kaldim belki birbirlerine uymuyor ama yinede birincisi bull terier,ikincisi rott ücüncüsü bir doberman sizce hangisi en iyisi??
arkadaşım madem sert ve iri bir ırk istiyorsun sana kesinlikle dogo argentino öneririm ....en basit örnek ,şahin arabaya sahibi olmak var birde ferrari sahibi olmak var ...beyaz renk ,kaslı yapısı ile mükemmel bir cins dogolar. benim 16 aylık dişi dogom var..dogo`cu olmak bir ayrıcalık arkadaş
Mrb; pet sahibi olmayı neden niçin istediğine iyi karar verdiysen seçimini ona göre yap bence ; ayrıca barınaklarda bir sürü kimsesiz pet var, İlla ki cins diyorsan ev içinde dişi doberman tavsiye ederim ben 2 yıldır evimde bakıyorum en fazla 20 defa havlamıştır bununda çoğu oyun sırasında oldu. artısı inan cok fazla ( diğerlerine göre )bakımı eğitimi kolay ; en azından sabahları ezan sesine DOGO ların ve kurtların yaptığı gibi Ulumuyorlar ! yada irikıyımı olan cins varya onlar gibi salya problemide yok ! ha unutmadan ferrariler eğitime gelmiyor direk gart eğitimli olduğundan spin atıyorlar nedense ?:) ben finolarıda severim ancak sürekli ciyak ciyak havlamasa , ayrımcılık yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın ancak ; yaşadıklarım ve gördüklerimden kırıntılar aktardım. eğer yanlışım varsa diğer doberman sahiplerine sonra çiftliklere hatta ve hatta veterinerlere de danışabilirsiniz Ayrıca bir pitbulla kaniş arasında ki fark güçtür ancak bütün köpekler sahiplerini öldürebilceğini bilir ` unutmayın nasıl eğitirseniz 2 yaş ına doğru onu alırsınız , Biz Diablo ile mutluyuz ona o kadar güveniyorum ki tasmasız dolaştırabiliriyorum İnanmayanlar varsa da bursa görükle de yaşayanlara sorsunlar dostça kalın
bence dişi bir doberman al.çünkü doberman ırkınını dişi ve erkeklerinin karakterleri farklı oluyor.erkekleri aile yaşamına pek uyum sağlayamazlar.ancak bir dişi doberman aile hayatına kolaylıkla alışabilir.
size önerim; Öncekle yaşadığınız ortam sartlarını gözden geçirin,ona ayıracağınız zamanı belirleyin sonra köpek sahibi olun,size önerim barınaktan hayvan sahiplenmenizdir... golden retriever,beagle Hayvanseverlerin buluşma noktası www.pettr.com
benımde tavsıyem dişi doberman ama bakacaksan tabıkı yoksa hıc bırını besleme bence senın karekteırne gore bul bence
Bende rotweiler var ama gördüğüm kadarıyla golden retriever tavsiye ederim. Çok söz dinleyen uysal hayvanlar.
Sevgili arkadaşım önce kendi karakteristik ve kişilik özelliklerini tartmalı ve sana hangi cins uygun olduğuna kendin karar vermelisin burdaki konu senin köpek sahibi olman diğer insanların değil.ve aile içine alacağın köpek cinsi muhakkak ev halkı tarafından da onaylanmalı bu işlem bir defa yapılması gereken bir haraket önce alıp sonra atamazsın hem parana hemde hayvancağıza yazık olur ..seni tanımak mümkün olsaydı ne alacağın hakkında sana bilgi vermek mümkündü en azından tercih lerini azaltarak daha kolay seçme şansın olurdu . altaniyin hotmail