Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Kediyle uyumak - 3.sayfa

32 yaşındayım çok sayıda pet besliyorum.Üstelik işimde pet sektörüyle ilgili.Ama bu güne kadar hiç kedim olmamıştı .Taaki 2 gün önceye kadar.Naz yani benim kızım bize geldi.8aylık bir siyam kedisi.Ve ben hayatımda ilk kez bu kadar huzurlu uyudum bu kadar huzurlu uyandım.Sanırım başıma gelen en güzel şey buydu.Birlikte yaşadığım tüm canlıları çok seviyorum.Hepsi benim çocuğum fakat naz o kadar farklıki.Umarım mavi gözlü bebeğimle çokkkk uzun yıllar birlikte oluruz.Hala bi kediniz yoksa hemen bi kedi evlat edinin.İnanın bana pişman olmayacaksınız.Tüm hayvanseverlere sevgilerimle Asil Ergenoğlu

img

asilergenoglu

22 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benimde kızım hayatıma girdiği andan itibaren yaşamım değişti.onun nefes alışını dinleyerek uyuyorum.doğduğundan beri birlikte uyuyoruz.onu yaymadan her gece tarıyorum oda karşılıgında beni saçlarımı yalayarak patisle tarayarak uyutuyor.ve uyandığımda uyanmış ve gözlerimi açmamı beklerken buluyorum.bu duyguyu sadece sizler anlayabilirsiniz.

img

amorphos

19 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki ya tüy yutarsak nolucak

img

papati

18 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba; Kediyle uyuma fikri kulağa çok hoş geldi,en kısa zamanda bunu deneyeceğim, papati: Kedinizin aşıları tamsa yutulan tüylerin pek sorun çıkaracağını sanmıyorum,eğer allerjiniz yoksa saygılar... Hayvanseverlerin buluşma noktası www.pettr.com

img

koray136

21 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yatakta benim yastığımın yanında bi de kızımın yastığı durur. kızım gece gelir,kendi yastığına yatar,üstteki kolunu ve ayağını da benim üstüme atar.haftasonları patisiyle yüzümü okşayarak uyandırır,haftaiçileri sabah uyanıp yataktan kalacağım zaman üzülür,gitme dercesine beni tutar,miyavlar,ama gitmeme gerektiği için anlayış gösterir,kapıya kadar uğurlar. şimdi doğum yaptı ayrı yatıyoruz,ama ileride 4 kediyle uyuyacağımı düşünerek kendimi avutuyorum.:)

img

yerdenizbüyücüsü

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:) ya çok güseller hepsi ..eve ilk geldiğinden beri paspasım hep beraber yatıyoduk yastıgıma kafasını koyuyo öle koluma patisini atıp uyuyodu ama şimdi havalar çok sıcak özellikle evin konumu yüzünden benim odam pişiyo genelde o da o yüzden serin gecelerde gelio yanıma:( ahh ahh kış gelse keşke:)

img

kelebekli_kedi

17 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne güzel yazmışsınız kedinizle olan anılarınızı. benim eski kedim osman kaybolmadan önce sürekli benimle uyurdu ve ben sabahları huzurla dolmuş olarak uyanırdım.keşke bu duyguyu yine yaşayabilsem ama evimize yeni gelen 5 aylık ufaklık değil benimle uyumak odama bile girmiyor.ama hala umudum var belki biraz daha büyüdüğünde alışır

img

perri

17 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende kedimle uyurum hep. onu çok seviyorum. yumuşacık tüyleriyle koynuma girip uyuması çok hoş bi duygu herkese tavsiye ederim inşallah kedisi olmayan arkadaşlar hemen kedi sahiplenirler.

img

hayvansever_eylul

17 yıl 4 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ