Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Kediyle uyumak - 2.sayfa

32 yaşındayım çok sayıda pet besliyorum.Üstelik işimde pet sektörüyle ilgili.Ama bu güne kadar hiç kedim olmamıştı .Taaki 2 gün önceye kadar.Naz yani benim kızım bize geldi.8aylık bir siyam kedisi.Ve ben hayatımda ilk kez bu kadar huzurlu uyudum bu kadar huzurlu uyandım.Sanırım başıma gelen en güzel şey buydu.Birlikte yaşadığım tüm canlıları çok seviyorum.Hepsi benim çocuğum fakat naz o kadar farklıki.Umarım mavi gözlü bebeğimle çokkkk uzun yıllar birlikte oluruz.Hala bi kediniz yoksa hemen bi kedi evlat edinin.İnanın bana pişman olmayacaksınız.Tüm hayvanseverlere sevgilerimle Asil Ergenoğlu

img

asilergenoglu

22 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir zamanlar uc kediyle aynı evde yasiyordum.Bir tanesi zaten gece gunduz kucaktan inmezdi.aksamlari mesela tuvalete falan gitmek icin yatagimdan kaltigimda, ucu birden yatagımı isgal eder ve geriye ne kadar cabuk donmus olursam olayim, o arada derin bir uykuya dalmis olurlardi.Onlari uyandirmamak icin acayip sekillere gire gire aralarina kivrilirdim, hırıl mırıl uyurduk beraber.Ozlemle anıyorum! simdi uc aylik bi kedim var ve hayatimda gozume pence atan ilk kedi,oysa hep ,"kediler biliyor da goze vurmuyorlar" diye dusunurdum.ama bu kedicik epey badire atlatmis kısacik gecmisinde, azicik huysuz. oynarken nerede duracagini ogrenetebilecek annesinden erken ayrilmis sanirim(ben sokakta buldum). oksanmaktan bile anlamiyor,hemen ısırıyor daha yeni yeni ensesini kasidigimda gozlerini kapayip birkac saniye sakin durmaya basladı.

img

morisio

19 yıl 9 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kedinle uyumak kadar huzur verici başka birsey varmı hayatta bilmiyorum. Hele yenı bırgüne gözlerını actığında en derin, en sevimli,saf haliyle sana bakan gözlerle başlamak...... keşke hayatta olsada hiç yataktan kalkmasak

img

ebmin

19 yıl 9 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi arkadaşım kedisini bana verdi 2 iranı birden bakamıyo diye evet bizde beraber yatıyoruz bazen gelmiyo eksiklik gibi hissediyorum kalkıp alıyorum yanımda yatmayı çok seviyo bende onunla yatmayı gerçekten huzur veriyo :)

img

minikkk

19 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende çok seviyorum kedimizle uyumayı, bazen gece gelmeyip sabah geliyo yanıma, bende nerdeyse öğlene kadar sırf yanımda dursun diye uyuyorum onunla:)ama korktuğum bişe var, yatakta çok fazla tüyleri kalıyo ve biz orda yatıyoruz, bu bizim alışık olmadığımız yabancı maddelerle beraber yatıyoruz manasına gelio, ne kadar aşısını yaptırsak, sağlığına özen göstersek te,bize bi zararı olurmu diyede kendime sormadan edemiyorum, bilgisi olan varsa, paylaşabilirseniz sevinirim

img

mehmetbozdag

18 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve gerçekten burayı çok sevdim. Öncelikle size nicimin anlamını söylemek istiyorum -tardum4- tar:Tarçın`ın ilk hecesi Tarçın bir Siyam kedisi ve Erkek 5 yaşında ve hayatında ilk defa 2 ay önce baba olma zevkini yaşadı.-dum- Duman`ın ilk hecesi oda gri renkli ve müthiş sevimli bir bayan 1 yaşında tarçının ilk ve son aşkı-4- ise bu ikilinin 4 tane haylazmı haylaz bebeciklerini simgeliyor.Şu n 2 aylık oldular hepside tekir ve birbirinin aynısı.(Bu arada sevimli haylaz ve eğitimli yavrular isteyen olursa benimle iletişime geçebilirler) Gelelim birlikte yatma mevzusuna Tarçın evde tek her gece bi kavga çıkardı mutlaka evde Babam , ben .kardeşim Tarçını kapabilmek için bayağ bi savaş verirdik tabi kazanan hiç belli olmazdı çünkü son kararı hep tarçın verirdi.Şimdi a artık herkese yetecek kadar kedi var evde fakat anne uğradığı bir kazadan dolayıki 4. kattan düşerek kalçasını çatlattı tek başına yatmak zorunda yavrularla yatmak zaten ayrı bi dert çünkü uyku uyumak mümkün değil biri ayaklarınla oynar öbürü kollarınla biri saçlarınla.Tarçın ise özellikle kardeşimin kafasının üstünde yatmaya bayılır.Hele bir yatağa gelip bi yerleşmesi var kolumun üzerine yatar arkasını döner ve son olarak derin bir ohh çekip başlar mışıl mışıl uymaya.Bir süre sonrada rüya görmeye başlar hırlar mırlar birileriyle kavaga eder rüyasında bazende aşırıya kaçıp bi tırmık koyuverir burnunun ortasına.Onlar evin birtaneleri onlarsız bir ev düşünemiyorum.

img

tardum4

18 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim kedim henüz 1 buçuk aylık 3 haftalıkken almıştım ezmekten korkuyorum hayvanı, bi sorun olurmu sizce:)

img

thales

18 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim oğlum da ynaımda uyumayı seviyor.. biraz horluyor tabi arada ama onun paticikleri yüzümü severken uyanmak süper bişi!

img

koftem

19 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya benimki artık uğramıyor yatağıma..bebekliğinden beri beraber yatardık halbuki.özellikle kış gecelerinde yorganın altına girip karnıma çöreklenince kalorifer etkisi yapar ve beni mest ederdi :) mırıltısıyla titrerdim resmen.özledim o günleri.. uzun bir aradan sonra eve gelirsem kucağıma kuruluyor yine.ama en fazla 2-3 gün sürüyor bu. bu arada,çok küçükse beraber yatmamakta fayda var tabii :) benimki hiç ezilmedi ama ben sabit yatarım,yoksa çoktan preslenmişti :))

img

o_k_k

20 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim kedimde dokunmadan uyuyamıyor...ama gerçekten hoş bi duygu mır mır bişey yatağın içinde...tavsiye ederim...

Gaziantep`ten yazıyorum. Oğlum Aliş 1,5 yaşında bir şinşila. Bir türlü yatakta yanımızda uzun süre yatmıyor. Ezilir diye mi korkuyor bilmiyorum. Ama birlikte yattığımız 15-20 dakika öyle güzel anlar ki anlatamam.

img

aihsant

18 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ