Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

kendini iyi yürekli hayvansever sanan hayalperestler!!! - 5.sayfa

arkadaşlar uzun zamandır şilacık adlı arkadaş ve diğer bir kaç arkadaşla hayvan severlik konusunda tartışıyoruz. ben bu konuyu yeni bi başlık altında açmak istedim... 1-bazı insanlar bize sinekleri öldürmeden kanadından tutup bırakmamızı söylüyorlar sanki buraktığımız sinek geri gelip bizi ısırmayacak.Ayrıca hamam böceklerinide evimize yayılmalarını göz önüne almadan tutup sokağa atıcakmışız.ben böceklerin öldürülmesi taraftarı değilim ama bana zarar veren kundaktaki kardeşimi ısırıp kanını emen evimin olur olmaz yerinde ortaya çıkan hayvanları elimle tutup sokağa bırakırsam heralde ömrümün büyük bir kısmını harcamış olurum.(yazın bir eve günde 15 e yakın sivri sinek giriyor) 2-ben bu hayvansever arkadaşlara siz hayatınızda hiç et yemedinizmi dedim,vejeteryanız dediler. peki içinde tavuğun yavrusu bulunan yumurtayıdamı yemediniz dedim sus pus oldular. hayvan eti yemiyolarmış ama yumurta yiyiyolarmış! 3- peki dedim arkadaşlar hadi hepsini anladım siz süper hayvansever doğacılarsınız biz et yiyenler sivri sineği öldürenler azılı katilleriz anladım... şu son soruma cevap verin derim, kullandığınız kalem,yaktığınız odun,oturduğunuz koltuk,okuduğunuz gazete hangi cins canlı ağaçtan yapılıyor??? arkadaşlar yediğiniz meyvelerin üzerine böcekler gelmesin diye böcekleri öldüren,caydıran maddeler konuluyor. Yani illaki bi katliamda siz yapıyorsunuz ister doğrudan ister dolaylı olarak.Bundan sonrada hergün binlerce hektar orman yanarken, çeşitli hayvanların nesilleri tükenirken bize sinekleri kanadından tutup atın diyerek hayvanseverlik numaraları taslayanlara lütfen gerçek hayvanseverler müdahale etsin...

img

volkan123

20 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben tartışmayı bilmiyorum he??? gülerim buna ben... arkadaşım sen daha önce bu sitede böyle bir tartışma görmüşmüydün... herkes klasik sorular sorup klasik cvplar yaıyodu... ben zaten bu siteye daha girmeyeceğim... kedi veriyorum, kedi almak istiyorum, kedimin tüy sorununa nasıl çözüm buluruz falan filan bunlar zaten her sitede detaylı olarak anlatılıyor bu sitede sizin tartışmadan anladığınız sadece bunlar... ben böcekleri öldürme yanlısı değilim ama bana zarar veren böceği kanadından ya da bacaklarından tutup veya 2 saat peşinden koşturup yakalayarak sokağa bırakamam... hepinize sevgiler... NOT: ŞİLACIK,ELMAS,EMRACHE benim tartışma konularımı ya da uslubümü beğenmiyosanız fikirlerimi saçma buluyorsanız bi daha benim açtığım başlıklara cevap yazmayın sizde olsun bitsin... hem sevmiyorum diyosunuz hemde bana tüm cvpları siz yazıyosunuz bu nasıl bir durum anlamadım... son kez tekrarlıyorum, siz kendini hayvansever sanan hayalperestlersiniz... SON NOT:) ŞİLACIK LÜTFEN BENİM CÜMLELERİMİ VE SLOGANLARIMI KULLANMA!

img

volkan123

ÖZEL MESAJ

çok meraklıyım senin sloganlarını kullanmaya inan bana!!!! ama bi gerçek var ki asıl hayalperest olan,kendini hayvansever sanan snsin VOLKAN....şimdi gidebilirsin başka sitelere,aman sakın oralarda da kavga fln çıkarma,yazıktır onlara!!!!!!!!!

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

uzun zamandır siteye giremiyordum. artık bunlara yazacağım tek cevap : :) şilacık emrahche elfamet ve aynı düşünceleri paylaştığım herkese sevgiler.

img

elmas

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu memlekette sokakta yaşayan binlerce çocuk varken çöpten ekmek toplayan insanlar varken bu yazılara gülünür:))))

img

fısherman48

19 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dünya sadece insanların değil. çöpten ekmek toplayan insanlarla açlıktan kıvranan hayvanlar arasında ayrım yapılamaz yazdıklarımız, tartıştıklarımız gülünecek şeyler değil ayrıca benim ":)" düşüncelerimiz değil, gereksiz tartışmalarımız içindi. yanlış anlaşılmasın!

img

elmas

ÖZEL MESAJ

volkan123 sana katılıyorum dostum

universalize teşekkür ederim arkadaşım... hayvanlara verilen değer birazcıkta insanlara verilse ne güzel olur dimi... hayvanlara iyi bakmamız lazım tabiki doğayada iyi bakmamız gerekir, ama insanlar mahvolurken sen hayvanlara doğaya iyi baksan ne olcakki? yolda bulduğunuz kediyi aşılatıp bakımını yapıp bir yığın masraf edin önemli değil ama allah aşkına bir kerede gidin yolda gördüğünüz bi sokak çocuğuna yemek ısmarlayın, hem o kadar masraflıda olmaz!!! HAYALLER DÜNYASINDAN ÇIKIN ARTIK!!!

img

volkan123

ÖZEL MESAJ

konuyu saptırmayın, insanlara yardım edip etmediğimizi nereden biliyorsunuz!!!?! karşılaştırma yapmaya gerek yok.

img

elmas

ÖZEL MESAJ

bu tartışmayı BİLİYORUM diye yazdım. BİLMİYORUM diye değil. iyi oku volkan123 (tabi beni kastettiysen) sen eski forumda bu tartışmanın yapıldığını bilmiyor olabilirsin. yaklaşık 4-5 ay önce yapılmıştı. biraz araştır istersen. sana yazdığın konu ile ilgili biraz daha profesyonel fikir vermek istemiştim ancak sen kavga etmek istiyorsun. sen bilirsin.

img

beppomomo

19 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hakikaten siz nasıl olurda bi insanın internet başında insanlara yrdım edip etmediğini anlayabilirsiniz,kahinsiniz herhalde...... ben elimden ne geliyorsa hayvanlarda,insanlarada,doğayada yardım ediyorum,hani bilginiz olsunda atıp tutmayın,ama inanın bu dünya da hayvanların insanlardan çok yardıma ihtiyacı var,sonuçta bi insan her şekilde çalışıp para kazanabilirken hayvanların böyle bi şansı yok... bi de insanlara yardım etmedikçe doğaya,hayvanlara yardım etsen ne çıkar gibi bi yazı yazmışsın volkan emin ol doğayı korudukça insanların hayatı çok daha basit ve iyi olacaktır....bunu da bi düşün...

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ