Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
BUNA İZİN VERMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2.sayfa
Arkadaşlar başlatılan protestomuza sizlerinde katılmasını isteriz lütfen hayvanlara yapılan ve canlarına mAl olan eziyetlere duyarsız kalmayalım. Sitemizde yayınlanan bu protestoya Lütfen katılın: http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=2883
Saygılarımla,
Crano
Arkadaşlar protestomuz da yer alan adresteki izleyeceginiz videoya karşı tepkilerimizi göstermeliyiz LÜTFEN TÜM HAYVANSEVERLER buna izin vermesin...
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=2883
Saygılarımla,
Crano
Arkadaslar, uzuuuuun hem de cok uzun bir aradan sonra merhaba. Yaklasik 1 sene önce forumla ilgimi kesmistim. ama görüyorum ki, daha heyecanli, daha duyarli arkadaslar gelmis. Valla keyiflendim dogrusu. Bu bahsettiginiz siteye bir baktim, hay bakmaz olaydim. Yahu, medeni Avrupa bu mu? Bunlarin yaptigini ilkel avustralya kabileleri bile yapmaz. Onlar sadece eti yenen hayvanlari avlar. Kediden, köpekgillerden KURK ne demek ya? Hangi vicdansiz sonradan görme zengin giyecek onu? Bilmiyorum, beddua etmiyeyim diyorum ama, INSALLAH KEFENLERI OLUR, desem mi acaba...
HAYIIIIIIIIIIRRRRRR!... HAYIIIIIIIIIIIRRRR.... HAYIIIIIIRRRR... ONCEKI MESAJI GONDERDIGIMDE VIDEOYU IZLEMEMISTIM. BEN ONU BIR AVRUPA SITESI SANMISTIM. ALLAH''IM O NE? HAYVANLARIN DIRI DIRI DERILERI YUZULUYOR? BUNU YAPAN INSAN OLAMAAAZZZZZ!... DAHA ONCE DEMEMISTIM AMA SIMDI DIYORUM, INSALLAH, INSALLAH, INSALLAH KEFENINIZ OLUR, INSALLAH O HAYVANLARI YUZDUGUNUZ GIBI KAMYONLARIN ALTINDA KALIR DA DERILERINIZ YUZULUR. ALLAHIM INANAMIYORUM YA. CILDIRICAM, HALA KENDIME GELEMEDIM, HANI ERKEKLER AGLAMAZDI, BU GOZYASLARI NE? O CIRPINAN HAYVANLAR GOZUMUN ONUNDE... ALLAH SIZI KAHRETSIN, DAHA NE DIYIM. NERDE BU IKI YUZLU UYGAR BATI? NEREDELER?...
tanrı bu aşağılık insan müsvettelerini en büyük acılarla ıslah etsin. izlerken yumruklarımı sıktım... keşke bu sahneyi, o öldürülen hayvanlara ben izletebiliyor olsaydım...o iki ayaklı hayvanlara ben o işkenceleri yapabilseydim keşke... bunlar vicdanlarını yastık altı etmiş yaratıklar... lütfen ama lütfen hiç olmazsa tepkimizi esirgemeyelim...
BU DA AYRI BİR VAKA!!!!!!!!!OKUYUN www.bonsaikitten.com adlı sitede yayınlanan görüntüler dehşet verici!!!insanların ne boyutta aşağılık olabileceği gözler önüne serilmiş!!! bu yavru kediler kemikleri gelişmeden uyuşturucu verilerek kendilerinden küçük cam kavanozlar içine sokuluyorlar, ardından kavanoza delikler açılıp ince hortumlarla beslenmeleri sağlanıyor!!!hayvan kavanazun formunu aldıktan bir süre sonra cam hazneyi kırıp çıkartıyorlar, tabi hayvan şekilsiz hale geliyor ve çok kısa bir müddet sonra feci şekilde ölüyor....
ÇiğdemD iyi güzel yazmışsında verdiğin adresten sana ulaşamıyorum....bu konuda daha açıklayıcı olursan seve seve elimden geleni yapmaya hazırım....