Kanarya

kanaryam tüy dökümüne girmiş ne yapmalıyım
kanaryam tüy dökümüne giriş kuşçudan siprey aldım kaşıntısı için suyuna vitamin koydum bide bal fındık kömürden oluşan bi mama koydum daha bişey koymam gerekiyomu yardımcı olursanız sevinirim

yanılmıyorum. ötücü kuş demekle ötüm kuşları demek istedim yani malinua,roller ve timrado ötüşleri özel olan yani ötümleri için beslenen kuşlardır. Bu saydığım kuşların cinsinden besleyenler başka cins kuş beslemez en azından birbirinin sesini duymasını engeller. Çünkü bu 3 tür ötüm kuşu başka kuşların sesini duyarsa kendine has olan ötümleri bozulur. ben onu demek istedim yani sizdeki gloster ,malta, mozaik rengi ve duruşu için beslenen kuşlardır ötümlerinin özelliği yoktur birbirini etkilemezler bir arada beslenebilirler tabiii erkekler ayrı olmak şartı ile

ya sence glostermı iyidir malinua mı biri değiştirmeyi teklif ettide malinuayla

Sen bilirsin ama tabii kuşların kalitesine bakmak lazım. yani kuşçudan alıma gloster se çok ta kaliteli değildir. ama ben derimki nasıl olsa mozaik ve malta beslemişsin glosterin ötüşüde bunlar gibidir farklı değildir ama malinuaların ötüşü değişiktir yani sakin sakin bağırmadan nazik nazik öterler yani odanın birinde ötse nerdeyse diğer odadan duyulmaz hafif tonda öterler rahatsız edici değildir yalnız bir üstteki yazımı iyi oku yani diğer kuşlarla bir arada olursa bazen onların ötüşünü taklit edebilir ama bence denemekte fayda var 9 -10 tür nağmeden yerısını ötse yinede sana yeter. bence malinuayı besle dene derim.

kanaryayla ilgili değil ama san bişey sormak istiyorum hint bülbüllerim vardı onları eş muhabbetle değiştirmek istedim kuşçuya gittimbir tane çift vardı dişiden daha önce 3 posta yavru alınmış sarı yeşil bi kuş çok güzel ama yavruları hep sakat çıkmış kuşçuya getirmişler oda kardeşidir oyzden olmuştur diye yanına morlu beyazlı grili bi erkek koymuş ama adam tam emin değil dişi hemen yumurtlamaya hazır diyo ama erkeğe garanti vermiyo galiba daha 2-3 aylıkmış çiftleşmeye bilir diyo ama erkek bi kaç defa üstüne çıktı ve deniyo çıkmayı ama dişi kabul etmiyo üstündeb atıyo ve yanına yaklaştırmıyo 2 si beraber yuvaya felan giriyolar bazaen yan yana duruyolar sence şimdi bunların yavruları olurmu???

kanaryayla ilgili değil ama san bişey sormak istiyorum hint bülbüllerim vardı onları eş muhabbetle değiştirmek istedim kuşçuya gittimbir tane çift vardı dişiden daha önce 3 posta yavru alınmış sarı yeşil bi kuş çok güzel ama yavruları hep sakat çıkmış kuşçuya getirmişler oda kardeşidir oyzden olmuştur diye yanına morlu beyazlı grili bi erkek koymuş ama adam tam emin değil dişi hemen yumurtlamaya hazır diyo ama erkeğe garanti vermiyo galiba daha 2-3 aylıkmış çiftleşmeye bilir diyo ama erkek bi kaç defa üstüne çıktı ve deniyo çıkmayı ama dişi kabul etmiyo üstündeb atıyo ve yanına yaklaştırmıyo 2 si beraber yuvaya felan giriyolar bazaen yan yana duruyolar sence şimdi bunların yavruları olurmu???

Kardeş yazdıklarını okudum ama kuş çeşitlerini çok karıştırıyorsun kendine göre 1 veya bilemedin 2 cins kuş seç ve bunların beslenmesi üremesi yaşamı beslenmesi ile ilgili internet sitelerinden devamlı araştır.böyle kuşlar hakkında bilgilerini depolayamazsın hepsi birbirine karışır. kuşçuların çoğu kuş üretmezler yani onlar senin benim gibi kuş yetiştiren lerin elinde çoğalan kuşlarını yarı pardon yok pahasına alır ve yüzde yüz ikiyüz karla da satmak isterler vede satarlar satarkende bir çoğu mal bulmuş mağribi gibi alıcı acemiyi kandırır. aslında o kuşu sana veren kuşçu kuşların çiftleşme erginliğine gelmesi için 7-8 ay geçmesi gerektiğini bilir ama söylemez çünkü söylerse 5 milyona aldığı muhabbeti 15 20 milyona satamaz yani demek istediğim daha birkaç aylık erkek kuş çiftleşemez diğerinin üstene çıkması onun kanında da olan duydulardan kaynaklanıyor. 2 aylık erkek buzağıda dişi buzağıların üstüne çıkar ama gebe kalmazlar ama bence cinsleri 1 ve birkaça indirki onların mesuliyetini tam olarak taşıyabil. selamlar.

HAKLISIN.......AMA SÖYLDEİ ZATEN ÇOK YAVRU DİYE AMA-KUŞLARI KARIŞTIRDIĞIM KONUSUNDA -HAKLISIN-ARTIK MUHABBET VE KANARYA BAKICAM SADECE........-İYİ GÜNLER-

Yanıtlamak için giriş yapın