Muhabbet Kuşları

MuHaBBeT KuŞu üReTMe ÇiFTLiĞi BiLGiLeRi
DEĞERLİ 🔒 Üyelere Özel ÜYELERİ TEKNİK ANLAMDA MUHABBET KUŞU ÜRETİMİ HAKKINDA PROPLEMLERİNİZİ BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.GÜNLÜK OLARAK SORULARINIZA BURADAN CAVAP YAZACAM.SAYGILARIMLA VETERİNER HEKİM HİKMET TOPAL

C28 Bir erkek alsanız iyi olur.Şürekli yumurtlamak en sonunda kabuksuz yumursa olmasına sebeb verir.Kabuksuz yumurtada dışarı çıkmayınca dişi yorgunluktan ölür.Bir erkek almanızda fayda var.

slm hocam benim çiftimle ilgili bir problemim var benim erkek kuşum dişinin etrafında dört dolanıyo yem veriyor v.s. ama iş oraya geldiği zaman dişi yanından kovuyor dişiyi 1 hafta önce aldım cere rengide kahverengi ben bir neden bulamadım tavsiyelerinize ihtiyacım var

s.a hocam.ben salmada üretmeye yapmaya çalışan biriyim. 2 yuvamda 5`erden 10 tane yumurtam vardı.fakat anneler artık yuvaya yatmıyor.bu iki yuva yanyana.yumurtalarına yatmıyor dişiler.hatta biri kendi yuvasına deilde komşu yuvaya giriyor.baktığım zaman komşudaki yumurtalardan biri kırılmış.embriyo oluşmuş fakat cansızdı.yumartayı acaba buraya giren yabancı dişi kırmış olabilir mi?yumurtaların asıl sahibide girmiyo artık.bu arada ortamın sıcaklığı 15-16 nor mal mi?

Selam hikmet bey.Ben üretim yapmaya başlamak üzere olan birisiyim.Bu işi yapan herkesin kendine göre haklı ve farklı fikirleri var ben hepsine saygı duyuyorum.Benim sorum şu ben üretimde salma yönteminimi yoksa çifthane kafes yöntemini uygulayayım siz ne dersiniz? İyi kötü yanlarını bana açıklarsanız sevinirim.İyi günler....

mustafa_88 Gaganın fri olması önemli değil.Yalnız dişinin yem alması ve tam erkek ayağını attığında tepki vermesi doğaldır.Hangi dişi kuş ne olsa aynı tepkiyi verir.Yapman gereken ortam ısısını biraz daha yükseltmek ve kuşları olabildiğince yalnız bırakmak.Kolay gelsin Veteriner Hekim Hikmet TOPAL

mrtflz 15-16 derece kritik riskli bir derece.Isıyı yükseltmelisin.en az 25 derece olmalı.ılık bir ortam en ideali.Kolay gelsin

sağolun hocam en kısa zamanda uygulayacağım tavsiyenizi yemlerine nijer tohumu katsam iyi olur mu acaba

herkese selamlar ben birkaç yıldır üretim yapmaya çalışıyorum hergün haşlanmış yumurta ve havuç rendeleyip veriyorum.yemleri ince kum darı ve az miktarda yulaf karışık veriyorum ama istediğim üretime ulaşamadım sürekli bi sorunla karşılaşıyorum acaba besleme yöntemimi yanlış önerileriniz bekliyorum.vitamin veya kümesi ilaçla ne aralıkla yapılmalı besleme yöntemimi yanlış tşk.

Doktordogi salmayı kesinlikle önermem.Verim yüksek oranda düşer.en iyisi kafes sistemi

zzlha yemlerine yüzde 5-10 arası nijer tohumu ilave edebilirsiniz.kolay gelsin

Yanıtlamak için giriş yapın