Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Bıldırcın Satıyorum Tane 1.5 ytl 1 ytl

Selam arkadaşlar eğer forumumuzu takip ediyorsanız benim üretime yeni başladığımı biliyorsunuzdur..Şuan günde 50 civarında yumurta alıyorum ve hergün ortalama 30-35 we gün getikçe artan şekilde yavru alıyorum....Arkadaşlar eğer ilgilenirseniz 15 ya da daha az sayıda bıldırcın için 1.5 ytl daha fazlası için 1 ytlden werebilirim ama biraz beklemeniz lazım..yawrular çok çabuk büyüyor bildiğiniz gibi ilgileniyorsanız arkadaşlar MSn adresim [email protected] İlgileniyorsanız gerçekten kaç tane alırsanız alın fiyatlarda birşeyler yapabilirim mail ya da msn ile iletişim kurmanız yeterlidir... Ayrıca isteyen arkadaşlara bıldırcın civcivleri de werebilirim...

img

by_falcon

20 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar 1 gün içinde gerçekten bu kadar ilgi olacağını bilmiyordum hepinize çok teşekkür ederim...mail adresime attığınız mesajlar msnde ki güzel muhabbetleriniz için de ayrıca tşk.lerr şuanda arkadaşlar içinizden birisi bu bir hafta boyunca çıkacak bütün bıldırcınlarımı alıyor... Ayrıca arkadaşlar bir hafta sonra sizlere de yumurta we bıldırcın werme imkanım olabilir fiyatları aynı olur ya da değişir şuan bilmiorum ama burdakilerin werdiği fiyatlardan daha uygun wereceğime garanti weriyorum...Görüşmek isterseniz mail adresim yukarıda yazıyor..Sağlıcakla kalın...

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bende bıldırcın almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim hobi amaçlı.

img

ekaradeniz

18 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşım sanada yardımcı olmaya çalışırım ama biraz beklemeniz lazım şuan çıkan bıldırcınlarım daha yawrulukta 1 hafta kalmadan satılıyorlar elimde şuan mevcut değil ben yinede şimdiden en erken 1-2 hafta sonrası bıldırcın isteyenler için araştırma yapıorum..Sizlere satış günüm gelince buradan (sanırım yeni fiyat yazacağım) haber wereceğim ilginiz için çok teşekkürler..

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

mrb bende evimin bahcesinde çocuklarım ilgilensin diye almayı düşünüyorum.telefonunu yazarsan görüşürüz. benim tel. 0216 366 79 04 -07 [email protected] Hasan Göçmen

img

meka

17 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım.bende 100 adet yavrularından almak istiyorum.yerin nerde,ulaşımı nasıl sağlıyorsun.cevabını bekliyorum.bol yavrulu sezon geçirmen dileğiyle.cevabını bekliyorum.istersen msn adresimede cevabını [email protected]

img

trakonya

18 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım bana enkısa zamanda 50 adet lazım zaman ve fiyat bildirirsen sevinirim tel 05354553132 [email protected]

img

uzermet

17 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkdaşlar yerim istanbulda lalelide şuanda buraya ilan werdiğimden beri bi arkadaş bayağı bi bıldırcın aldı bendn..şu aralar erçekten istesemde weremiyorum kusura bakmayın cevapsız bırakmakta istemedim sizleri..en kısa zmanda bıldırcınları çoğaltınca sizlere tekrar haer wereceğim şimdilik kendinize iyi bakın...

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

merhba arkadaşlar bıldırcınlara yem olarak ne veriyorsunuz 1 kğ yem ne kadar bilen varsa yazsın lütfen

img

obje

17 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım ben de 4 erkek 6 tane dişi bıldırcın istiyorum ben de yetiştiriciliğe yeni başlıyom yardımcı olursan sevinirim. sakarya/sapanca

img

buranbey

17 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ