Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Bıldırcın Satıyorum Tane 1.5 ytl 1 ytl - 2.sayfa

Selam arkadaşlar eğer forumumuzu takip ediyorsanız benim üretime yeni başladığımı biliyorsunuzdur..Şuan günde 50 civarında yumurta alıyorum ve hergün ortalama 30-35 we gün getikçe artan şekilde yavru alıyorum....Arkadaşlar eğer ilgilenirseniz 15 ya da daha az sayıda bıldırcın için 1.5 ytl daha fazlası için 1 ytlden werebilirim ama biraz beklemeniz lazım..yawrular çok çabuk büyüyor bildiğiniz gibi ilgileniyorsanız arkadaşlar MSn adresim [email protected] İlgileniyorsanız gerçekten kaç tane alırsanız alın fiyatlarda birşeyler yapabilirim mail ya da msn ile iletişim kurmanız yeterlidir... Ayrıca isteyen arkadaşlara bıldırcın civcivleri de werebilirim...

img

by_falcon

20 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaş banada acil lazım adresim emsalsiz_vefa10qhotmail.com gsm:0542 593 00 77

img

emsalsiz1089

17 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım ben 200 tane kadar bıldırcn alacam benımle ırtıbat kurarsanız sevınırım ızmır karsyakada oturuyorum tel-05313754647-------email atan [email protected]ıyatlarda anasabılırsek alablırım bıldırcınları 150 disi 50 erkek olacak tesekurler gorusmek uzere ılgılenen arkadaslara duyrulur

img

tahır

16 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın tahir arkadaş [email protected] adresine mesaj at yardımcı olurum

img

erzey10

16 yıl 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşlar ben 1500 kapasiteli bıldırcın üretmek istiyorum bana yardım ederseniz sevinirim

img

canmm88

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ