Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Bıldırcın Satıyorum Tane 1.5 ytl 1 ytl - 2.sayfa
Selam arkadaşlar eğer forumumuzu takip ediyorsanız benim üretime yeni başladığımı biliyorsunuzdur..Şuan günde 50 civarında yumurta alıyorum ve hergün ortalama 30-35 we gün getikçe artan şekilde yavru alıyorum....Arkadaşlar eğer ilgilenirseniz 15 ya da daha az sayıda bıldırcın için 1.5 ytl daha fazlası için 1 ytlden werebilirim ama biraz beklemeniz lazım..yawrular çok çabuk büyüyor bildiğiniz gibi ilgileniyorsanız arkadaşlar MSn adresim [email protected] İlgileniyorsanız gerçekten kaç tane alırsanız alın fiyatlarda birşeyler yapabilirim mail ya da msn ile iletişim kurmanız yeterlidir... Ayrıca isteyen arkadaşlara bıldırcın civcivleri de werebilirim...
slm arkadaş banada acil lazım adresim emsalsiz_vefa10qhotmail.com gsm:0542 593 00 77
arkadasım ben 200 tane kadar bıldırcn alacam benımle ırtıbat kurarsanız sevınırım ızmır karsyakada oturuyorum tel-05313754647-------email atan [email protected]ıyatlarda anasabılırsek alablırım bıldırcınları 150 disi 50 erkek olacak tesekurler gorusmek uzere ılgılenen arkadaslara duyrulur
sayın tahir arkadaş [email protected] adresine mesaj at yardımcı olurum
slm arkadaşlar ben 1500 kapasiteli bıldırcın üretmek istiyorum bana yardım ederseniz sevinirim