Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
HANGİ CİNS DAHA FAZLA KONUŞUYOR? - 3.sayfa
SELAM, ARKADAŞLAR HANGİ CİNS KUŞ DAHA FAZLA KONUŞMAYA YATKIN BİR BİLGİNİZ VAR MI?HOLLANDA CİNSİ MUHABBETLER Mİ,JUMBOLAR MI?BENİM BİR KUŞUM VARDI KONUŞMADIĞI KELİME YOKTU.İNSAN GİBİ NE DUYDUYSA KONUŞUYORDU."ÇİŞİM GELDİ" DEN "KARNIM ACIKTI"''''YA KADAR NE SÖYLEDİYSEM HEMEN ÖĞRENİYORDU.AMA 1 AY ÖNCE KUŞUM KAÇTI.GİTTİM YENİ BİR MUHABBET DAHA ALDIM YAVRU.CİNSİ JUMBOYMUŞ.DİĞER YAVRULARA GÖRE BİRAZ DAHA İRİ OLURMUŞ JUMBOLAR.BU CİNSLERİN RENKLERİ DAHA CANLI OLUR,AYNI ZAMANDA DA KONUŞUR DEDİ ALDIĞIM KUŞÇU.AMA BAŞKA BİR KUŞÇUDA HOLLANDALAR KONUŞMAYA DAHA YATKIN OLUR,HEMDE JUMBOLAR FAZLA HAREKETLİ DEĞİLDİR DEDİ HOLLANDALARA GÖRE.ALDIĞIM YAVRU ŞİMDİ JUMBO,ÇOKTA AŞIRI HAREKETLİ BİR KUŞ,AMA KONUŞMA BAKIMINDAN TEREDDÜTTE KALDIM,HANGİ KUŞÇUNUN DEDİĞİ DOĞRU ANLAYAMDIM.BUNDAN ÖNCE KAÇAN KUŞUMUN CİNSİNİ DE BİLMİYORUM ONDAN BİR YORUM YAPAMADIM KONUŞMAYA HANGİ CİSLER DAHA YATKIN OLDUĞU KONUSUNDA.BİR BİLGİNİZ VAR MI BU KONUDA?
yaşın en belirgin işareti gözlerdir. eğer gözün etrafında beyaz iris varsa kuşunuz genç değildir.
gözün etrafında bir daire var ama incecik. ve çok beyazda değil dediğin gibi
büyük ihtimalle 1 yaşını yeni doldurmuştur diye tahmin ediyorum.
neee? yapma yaa bir yaşınımı allahaşkına ne diyorsun bana alırken en fazla iki aylık dediler yaa içime kurt düşürdün o zaman çabalarım boşuna hayatta konuşmayı oğrenemzki artık .. ya kafama taktım şimdi diğer arkadaşlar yavrudur demişti
umarım yanlış anlamamışsınızdır.beyaz iris olduğuna emin misiniz?varsa belirgindir zaten.
Ersev fotosunu yollasana kuşunun
ya ben beyaz iris var demedim yucarlak işte etrafı belli belirsiz bir çizgi var oda beyaz sayılmaz grimsi
Selam! Arkadaslar merak ettim... Muhabbet kusu kac yasina kadar konusmayi ögrenebilir? Yani kisa ve net kac yasina gelince pes etmeliyim sizce?? :)))
Arkadaşlar ben bugün ilk defa muhabbet kuşu alacağım. Nasıl bir sey almaliyim cevaplarinizi bekliyorum...
Merhaba ekicis kuşların en çok konusani erkek muhabbet kusudur :) ve daha çabuk öğrenir benim kusum da erkek aşkım diyo canım diyo disi kuşlar biraz zor öğrenir tesekkur ederim :)