Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Tavşan alacağım ama - 2.sayfa

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Tavşan almaya karar verdim bir kaç gündür araştırdım bakımlarına dair bilgileri zira petshopçulara güvenim hiç yok heleki bugün gittiğim bir yer bana kafese para vermeye ne gerek var kutuda besle dedikten sonra:( Benim endişem ben çalışıyorum hayvan gündüzleri maalsef kafesinde kalacak akşam ben geldiğimde tabiki salıncak. Bunalıma girer mi acaba? Almayı düşündüğüm kafes ölçüleri 70*47*37,5 tavşan büyüdüğünde bu ölçülerde rahat edermi.Ben kafesi arka balkona koymayı düşünüyorum balkon pen ile kapalı tamamen. Birköşeyi tamamen ona ayırmayı düşünüyorum aca pen i kemirebilir mi.Zira kafessiz orayı ona yaşam alanıda yapabilirim. Birde bu kurutulmuş yoncayı nerden bulabilirim okuduğum kadarırla yavruya yonca vermek gerekiyormuş kuru gıda yanı sıra.Yardımcı olursanız çok sevinirim bakımını tam anlamıyla öğrenmeden hayvanı alıp onu huzursuz etmek istemiyorum.

img

mevsimbahar

17 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben de 2 tane cüce tavşan var.Biri hollanda lop(sarkık kulaklı)diğeri netherland dwarf.ama bunları bulmak için çok uğraştım.resimlerini foruma yükleyemedim.sitenin evcil bölümüne ekledim.linkten bakın. http://www.hepsievcil.com/App/SizinEvciller/Detay.aspx?EvcilRef=230&BolumRef=70000

img

keremcan

17 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Petshopçuda hala tavşan yok.Bir kaç isteyen daha oldu geldiği gibi birini sana ayıracağım dedi umarım birden fazla tavşan olurda seçme şansın olur. Bakalım hergün uğruyorum hayırlısıyla bir gelsede alsam. Kafesi yeri herşeyi hazır tavşanım eksik

img

mevsimbahar

ÖZEL MESAJ

keremcan lop tavşanı nerden bulduğunu söylermisin? resmini gördüm çooook tatlı seninki

bak izmitten bir tavşan yuva arıyor bugün buradaki yazını görünce sana iletmek istedim. şu adrese bakarsan ii olur. http://www.petarkadas.com/forumlar/%C3%BCcretsiz_kemirgen_verenler__arayanlar/izmitteyahyakaptanda_USLUmuz_acil_yuva_ar%C4%B1yor&baslangic=25

keremcan tavşanların gerekten çok güzel nasıl nereden temin ettin acaba ?

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmit dışına verilmiyormuş o tavşan kocaelinin ilçelerine bile verilmiyor bi düşün

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evden çıkmadan bir bakayım dedim ve ilanı gördüm. Sabahta petshoptan aradılar tavşan geldi diye şimdi almaya gidecektim:)Ama ne yapmalıyım bilemedim. Başka bir yerde bir yazı okumuştum birisi 8 aylık tavşanını tatile giderken bakması için komşusuna bırakmış ve tavşan tanımadığı için sürekli ısırmış tırmalamış bu tavşanda 7 aylık bir sorun olmasın bana alışmasında ailemide zor ikna etmiştim tavşana.Tüh aklım karıştı şimdi ama bir ailemle konuşayım ama sanırım küçüğü almayı tercih ederler:(

img

mevsimbahar

ÖZEL MESAJ

sevgiyuvası,shitlenbik ben dün tavşanları aldığım adresleri yazdım,yayınlanmadı,bana mail adreslerinizi yazarmısınız

img

keremcan

17 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Keremcan, bende sendeki tavşanlardan almak istiyorum, cok ama cok tatlılar, adreslerini bana da yazabilirsen sevinirim. e-mail adresim: [email protected] şimdiden tesekkür...

img

swerdia

17 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

keremcan bende tavsanları nerden aldığını öğrenmek istiyorum mail adresim:[email protected] şimdiden teşekkürler

img

jale333

17 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ