Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

keremcan bey okusun lütfen....

sizin tavşanlarınızn resimlerini gördüm kerem can bey sanırım holland lop türünden bende aylardır bu tür tavşan arıyorum fakat bulamadım siz nereden aldınız yardımcı olurmusunuz.bu arada ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum buralara yakın bu tür tavşan satan bi pet shop biliyosanız daha iyi olur.teşekkür ederim

img

sugargilr

17 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şile hayvanat bahçesinde üretimi yapılıp satılıyormuş www.silezoo.com eminönünde de satış yerleri var ancak eminönünü ben aradım şu anda olmadığını ne zaman olacağını bilmediklerini ne kadara olacağı konusundada net bir bilgi olmadığını söylediler.

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet talep çok var,ben de baya beklemiştim.Ayrıyetten pufi de çok sevimli,çektiğim resimde çok net belli olmuyor,ben daha net resimlerini çekip sizin evcilleriniz bölümünde yayınlayacam. Ayrıyetten forumda ayrı bir başlık açtım,benden de bilgi almak isterseniz maillerinizi yazın.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 yer dışında bu tavşanlardan yok(onların da şu an ellerinde var mı bilmiyorum).bir petshopa gidip bulabilmeniz hayal. mailerinizi buraya yazın ben size geri dönecem.Sevgiyuvasi arkadaş adresleri forumda verdi zaten.

img

keremcan

ÖZEL MESAJ

ilginize çok teşekkür ederim...fiyatı hakkında bilgi verirseniz iyi olur.bol evcilli günler:)

img

sugargilr

17 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birazda olsa beni aydınlattığın için saol.görüştük orayla.sanrınım getirticez.elime geçtiği zaman senden bakımları hakkında bilgi isteyebilirim.haberin olsun

Aldığım fiyatı söylemem doğru olmaz. Ama ben cüce tavşanlarla ilgilenen arkadaşlara buradan bir uyarı yapayim: Verilen adreslerde satıcıların elinde sınırlı sayıda var ve talep fazla.Fiyatı neyse düşünmeden ödeyin bu tavşanlardan istiyorsanız.Sonuçta yarış atı parası kadar değil fiyatları.Ellerinde varsa ama siz şu an almayı ertelerseniz süresi belli olmayan bir zamana kadar bekleyebilirsiniz.Doğum her zaman olmuyor ve doğum oldukça yavrular rezerve edilip satılıyor.Avrupada petshoplarda bile her an bulunuyor bu tavşanlar ama Türkiye`de bu tavşanlardan başka hiçbir yerde yok.

img

keremcan

ÖZEL MESAJ

sana uzun bir mail yazdım,1 seneden beri tüm gayretimle yaptığım aramalar sonucu tüm bildiklerimi,tüm adresleri söyledim.Hiç önemli değil ama yaptığım yardım ``biraz``dan baya fazla olsa gerek.

img

keremcan

ÖZEL MESAJ

slm keremcan bey sizinle tavşanlarla ilgili görüşmek istiyorum bende arıyorum nasıl bulabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim mail adresinizi yazarsanız eklemek istiyorum.

img

tuayse

17 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, mailinizi yazın ben cevap yazacam.

img

keremcan

ÖZEL MESAJ