Diğer Evcil Forumları > Tavşan
keremcan bey okusun lütfen.... - 2.sayfa
sizin tavşanlarınızn resimlerini gördüm kerem can bey sanırım holland lop türünden bende aylardır bu tür tavşan arıyorum fakat bulamadım siz nereden aldınız yardımcı olurmusunuz.bu arada ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum buralara yakın bu tür tavşan satan bi pet shop biliyosanız daha iyi olur.teşekkür ederim
[email protected] ekleyin beni keremcan bey
slm keremcan bey tavşanlarla ilgili görüşmek istiyorum mail adresim [email protected]
tavsan arayan arkadaslar hangi ilde bulunduklarını yazarlarsa daha kolay iletisim kurabilirler
cüce tavsanlar hakkında bilgi almak ıstıyorum, ama her birinin (fotograflarından baktıgım kadarıyla bılıyorum) dıs gorunusu farklı .. yani anladıgım kadarıyla sabit bir cüce tavsan yok sanırım:) ve zaten bulması zor denılıyor.. ne yapacagım? keremcan bey mail adresim [email protected] sizden birazdan fazlasını ıstemıycem ;)şimdiden tesekkurler saygılar
keremcan bey benide bilgilendirirseniz çok sevinirim bana nerede bulabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum email adresim [email protected] şimdiden çok teşekkür ederim