Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

keremcan bey okusun lütfen.... - 2.sayfa

sizin tavşanlarınızn resimlerini gördüm kerem can bey sanırım holland lop türünden bende aylardır bu tür tavşan arıyorum fakat bulamadım siz nereden aldınız yardımcı olurmusunuz.bu arada ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum buralara yakın bu tür tavşan satan bi pet shop biliyosanız daha iyi olur.teşekkür ederim

img

sugargilr

17 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] ekleyin beni keremcan bey

slm keremcan bey tavşanlarla ilgili görüşmek istiyorum mail adresim [email protected]

img

tuayse

17 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tavsan arayan arkadaslar hangi ilde bulunduklarını yazarlarsa daha kolay iletisim kurabilirler

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cüce tavsanlar hakkında bilgi almak ıstıyorum, ama her birinin (fotograflarından baktıgım kadarıyla bılıyorum) dıs gorunusu farklı .. yani anladıgım kadarıyla sabit bir cüce tavsan yok sanırım:) ve zaten bulması zor denılıyor.. ne yapacagım? keremcan bey mail adresim [email protected] sizden birazdan fazlasını ıstemıycem ;)şimdiden tesekkurler saygılar

img

gokhein

17 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

keremcan bey benide bilgilendirirseniz çok sevinirim bana nerede bulabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum email adresim [email protected] şimdiden çok teşekkür ederim

img

seyfican

17 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ